Κόρινθος | Τιμήθηκε ο ειδικός φρουρός που έσωσε τη ζωή 12χρονου

0
357
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο ειδικός φρουρός Νικόλαος Γκάρας, ο οποίος διέσωσε ανήλικο, μετά από τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Κορίνθου, βραβεύτηκε με ειδικό έπαινο απο την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου 2019, στην επαρχιακή οδό Ισθμού-Επιδαύρου, ο ειδικός φρουρός, ενώ βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, με την άμεση παρέμβαση του και την παροχή πρώτων βοηθειών κατάφερε να σώσει τη ζωή του ανηλίκου ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, εκφράζοντας την ευαρέσκειά του, δήλωσε: «Τέτοιες εξαίρετες πράξεις σηματοδοτούν το υψηλό αίσθημα καθήκοντος και ανθρωπισμού του Έλληνα αστυνομικού και παράλληλα αναδεικνύουν την κοινωνική διάσταση της αποστολής της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία καθημερινά προστατεύει και υπηρετεί τους πολίτες».

Η Υπουργός κ. Γεροβασίλη και ο Αρχηγός κ. Ανδρικόπουλος προσέφεραν συμβολικά τιμητικές πλακέτες στον ειδικό φρουρό, ο οποίος υπηρετεί στο Προαναχωρητικό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟΚΕΚΑ) Κορίνθου και συνοδευόταν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους από τον διοικητή του, αστυνόμο Α’ Δημήτριο Τουμπανάκη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn