Παράσταση νίκης η πρώτη συγκέντρωση Καλλίρη…!

    0
    55
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Εντυπωσιακά και άκρως Νεοδημοκρατικά ξεκίνησε χθες βράδυ την πορεία του προς τις δημοτικές εκλογές ο Πελοπίδας Καλλίρης.

    Στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο-ήταν γεμάτο κόσμο και το φουαγιέ, ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του αλλά και τους 24 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

    “Δύναμη Εξέλιξης” είναι το όνομα του συνδυασμού, που διεκδικεί τον δήμο Κορινθίων.

    Το σύνολο της θεσμικής και κομματικής Νέας Δημοκρατίας ήταν στην πρώτη γραμμή της συγκέντρωσης και απέδειξε ότι η μάχη στην Δεξιά πλευρά των ψηφοφόρων του δήμου Κορινθίων έγειρε αποφασιστικά στον Καλλίρη.

    Ο υποψήφιος δήμαρχος, παρουσιάστηκε με ένα όμορφο τρόπο στους φίλους του έχοντας μαζί του και υποστηρικτές τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη. Επιστολή στήριξης της υποψηφιότητας Καλλίρη έστειλε και ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, όπως και ο πρόεδρος της επιτροπής εκλογών Νικήτας Κακλαμάνης.

    Η πρώτη συγκέντρωση Καλλίρη επιβεβαίωσε το αυτονόητο.

    Είναι μία υποψηφιότητα, που δίνει προοπτική νίκης και έτσι έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη, ισχυρής κοινωνικής βάσης αλλά και των επώνυμων Νεοδημοκρατών, που για πρώτη φορά μετά απο χρόνια συνοδοιπορούν.

    Εκτιμούμε ότι αυτός ακριβώς ήταν και ο στόχος της ομάδας Καλλίρη.

    Σε πρώτη φάση να καθαρίσει το τοπίο στα δεξιά και να περιορίσει τον Βασίλη Νανόπουλο και μετά να κινηθεί προς άλλες κατευθύνσεις.

    Αυτό το πέτυχε απόλυτα και η απόλυτη στήριξη της ΝΔ, του δίνει την δυνατότητα να κυριαρχήσει στον πολιτικό αυτό χώρο, ο οποίος βέβαια δεν φτάνει στον δεύτερο γύρο για να τον κάνει δήμαρχο.

    Πάντως χθες βράδυ στην συγκέντρωση ήταν όλες οι μεγάλες δεξιές οικογένειες της πόλης, όπως και πολλοί επιχειρηματίες και επιστήμονες, που στηρίζουν το εγχείρημα.

    Ανακοίνωσε τους πρώτους 24 δημοτικούς συμβούλους αλλα στην συγκέντρωση ήταν και πολλοί ακόμα που για λόγους τακτικής θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο.

    Η συγκέντρωση έδειξε οτι η κυριαρχία Καλλίρη στο κέντρο της Κορίνθου, είναι δεδομένη και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

     

     

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn