Πως ο Νανόπουλος προκάλεσε την στήριξη της ΝΔ στον Καλλίρη!

    0
    154
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Οπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στην Κόρινθο και ιδιαίτερα στην Δεξιά πλευρά ο κ.Βασίλης Νανόπουλος είχε ένα σπουδαίο χαρτί να παίξει.

    Το χαρτί του “αδικημένου” απο το κόμμα και πάνω σε αυτό μεθοδικά να έκτιζε τον συνδυασμό του.

    Αντ’ αυτού επίμονα επέλεξε να παίξει σε ένα γήπεδο που ήταν αφιλόξενο για αυτόν.

    Απο την στρατηγική του καλοκαιριού που έλεγε..“δεν θέλω κανένα κόμμα”, μετακινήθηκα στην στρατηγική…“εμείς είμαστε το κόμμα” και τελευταίος πάλι μετακινήθηκε στην νέα στρατηγική…“είμαστε το μισό κόμμα” και η ΝΔ δεν στηρίζει κανένα.

    Μετά μάλιστα την δήλωση Γεωργιάδη στο Κιάτο, υπέρ Καλλίρη ο κ.Νανόπουλος προσπάθησε με παρεμβάσεις και δελτία τύπου, να την υποβαθμίσει λέγοντας ότι ήταν απλά μία φιλική ευχή…!

    Αυτός ήταν και ο λόγος που χθες βράδυ ο Αδωνις Γεωργιάδης απο το βήμα της συγκέντρωσης Καλλίρη, παρουσία Μεϊμαράκη και με τις ευλογίες Αυγενάκη και Κακλαμάνη είπε:

    “Σας μιλώ όχι σαν φίλος του Καλλίρη αλλά σαν αντιπρόεδρος της ΝΔ.

    Η ΝΔ στην Κόρινθο στηρίζει τον Πελοπίδα Καλλίρη”.

    Μία και έξω και χωρίς παρερμηνείες πλέον…!

    Τώρα και να θέλει ο κ.Νανόπουλους δεν έχει ούτε το ηθικό πλεονέκτημα ούτε και τον πολιτικό χρόνο και χώρο, να ξαναγίνει είτε αντάρτης, είτε αδέσμευτος, γιατί ακριβώς μέχρι χθες το πρωί, δήλωνε ότι είναι η ΝΔ…!

    Επιπλέον η προσχώρηση του στην παλαιομοδίτικη στρατηγική Πνευματικού, αλλά και σε “σειρήνες” περιφερειακές, απελευθερώνει δυνάμεις που θα πάνε στον Καλλίρη, πολύ απλά γιατί θέλουν να τελειώνουν με τον εν ενεργεία δήμαρχο.

    Ο κ.Πνευματικός έχει διαλέξει αντίπαλο ελπίζοντας οτι θα περάσει στον δεύτερο γύρο και θέλει τους ψηφοφόρους του κ.Νανόπουλο, ως δεξαμενή.

    Οπότε το ποιός είναι το κόμμα λύθηκε με τρόπο εκκωφαντικό και μένει να δούμε πλέον ποιός θα γίνει δήμαρχος..!

     

     

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn