Να γιατί ο Δέδες θα είναι στον δεύτερο γύρο…!

0
33
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αναρωτιώνται πολλοί πως ο ΣΥΡΙΖΑ μένει σταθερός στο 22% και δεν έχει εξαερωθεί με όσα κάνει.
Αναρωτιώνται αλλά δεν μπορούν να το αλλάξουν αυτό.
Ενα μεγάλο ποσοστό, πολιτών που αντέχει στην γενική διαπόμπευση στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι είναι εξαιρετικά συμπαγές.
Οσες προσπάθειες και να γίνουν απο διάφορες πλευρές, δεν δείχνει να μειώνεται αυτό το ποσοστό,που καταγράφουν όλες οι δημοσκοπήσεις.

Με μνημόνια…με Πρέσπες και με το γενικό μπάχαλο το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ μένει σταθερό….
Είναι το ίδιο ποσοστό, που θα ψηφίσει και στις περιφερειακές εκλογές και δεν επηρρέαζεται ούτε απο το διαρκές πάρτι, που έχει στήσει η ομάδα Τατούλη, ούτε απο την εκρηκτική άνοδο της ΝΔ.
Είναι οι πολίτες που θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και στις αμιγώς πολιτικές εκλογές που είναι οι περιφερειακές και φυσικά θα στηρίξουν την όποια επιλογή κάνει το κυβερνητικό κόμμα στην Πελοπόννησο.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Γιώργος Δέδες, που θα έχει και την στήριξη του κόμματος, ξεκινά από αυτό το ποσοστό, που  θα είναι ότι πρέπει για να περάσει στον δεύτερο γύρο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει αγώνα πολιτικής επιβίωσης και ξέρει καλά τον τρόπο να κρατήσει με ευκολία τους αμετανόξητους,πρώην Πασόκους , που είναι υποστηρικτές του.
Τα παραπάνω δεν αποτελούν πολιτική εκτίμηση αλλά δεδομένο και το ξέρουν τα κομματικά επιτελεία αυτό πολύ καλά.
Ο Κορίνθιος υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Δέδες θα περάσει στον δεύτερο γύρο και θα γίνει μάχη ανάμεσα σε Τατούλη και Νίκα, ποιός θα είναι απέναντι του…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn