Παπακυριάκος | Θέλω να μου δώσετε 74%….ολέ…!!!!!!

0
47
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Χθες το βράδυ στο Ζευγολατιό, ο δήμαρχος κ.Παπακυριάκος, αφου έκανε μία βαρύγδουπη ανάλυση της ψυχικής ευφορίας που τον διακατέχει όταν βλέπει την αγάπη των υπηκόοων του..

Αφου είπε στους Ζευγολατιώτες ότι ήδη έχει ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ τον κ.Στεργιόπουλο, του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι εύκολος όπως είπε…

Αφου ακολούθησε μία βαρυσήμαντη ανάλυση για την δική του πνευματική υπεροπλία, κατέληξε και ζήτησε απο τους Ζευγολατιώτες να του δώσουν την Κυριιακή 74% γιατί αυτό θα τον ευχαριστούσε ιδιαίτερα.

Η αλλαζονεία στο έπακρο;

 

ΜΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Το μοιραίο λάθος και το ταξίδι με το αποδεκατισμένο στράτευμα
Ήταν μια από τις πιο αμφιλεγόμενες κινήσεις στρατευμάτων στην ιστορία.
Ο Αννίβας, ο Καρχηδόνιος στρατηλάτης, δεν γνώριζε για το τι θα συναντούσε στην πορεία και ακόμα και σήμερα δεν είναι ξεκάθαρη η διαδρομή που τελικά επέλεξε.
Η παρορμητικότητα του τον οδήγησε σε μεγάλους θριάμβους και στην ολοκληρωτική αποτυχία του.
Ενώ προχωρούσαν έκανε ένα μοιραίο λάθος που του κόστισε τον μισό στρατό του, τα περισσότερα ζώα και τον απομάκρυνε από το βασικό του στόχο, την κατάκτηση της Ρώμης. Ο Αννίβας βρισκόταν στην ουρά της πομπής, όταν οι πάντες σταμάτησαν να κινούνται, καθώς φοβήθηκαν τη στερότητα του εδάφους.
Τότε προσπάθησε με μπαστούνι να κατέβει το βουνό και χτύπησε με δύναμη ένα βράχο για να αποδείξει ότι το έδαφος ήταν σταθερό και ασφαλές αρκεί να το έκαναν με αποφασιστικότητα. Η «επίθεση» του Αννίβα στο βράχο στάθηκε μοιραία, αφού προκάλεσε μια θανατηφόρα χιονοστιβάδα που του κόστισε 25.000 άνδρες και τα μισά του ζώα.
Ο Αννίβας ακούσια, αλλά με δική του ευθύνη ήταν υπεύθυνος για τους περισσότερους από αυτούς τους θανάτους. Γεννημένος στην Αφρική και μεγαλωμένος στην Ισπανία, αγνοούσε πολλά για τις Άλπεις και τις περίφημες χιονοστιβάδες τους!…
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn