Πρεμιέρα 2ου γύρου στην Α΄ Κορινθίας με ντέρμπι στο Ζευγολατιό

0
37
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Υστέρα από την αναβολή των τοπικών πρωταθλημάτων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο , λόγο αποχής των διαιτητών μετά τον ξυλοδαρμό συναδέλφων τους σε αγώνα της Γ΄ κατηγορίας , οι αγώνες ξαναρχίζουν από αυτό το Σαββατοκύριακο.
Πρεμιέρα δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας αποτελεί η 16η αγωνιστική , που διεξάγεται αύριο Σάββατο (26-1-2019) στις 15:00.
Της αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟ Ζευγολατιού και τον Πέλοπα Κιάτου , ο οποίος θέλει την νίκη , για να μην βρεθεί εκτός της πρώτης πεντάδας. Ο αγώνας αποτελεί ρεβάνς του αγώνα της 1ης αγωνιστικής στο Κιάτο όπου οι ομαδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με τέρματα 2 – 2.
Η «πρωταθλήτρια Χειμώνα» Κόρινθος 2006 αντιμετωπίζει την ουραγό ομάδα των Αγίων Θεοδώρων, στο ΔΑΚ Κορίνθου , ενώ στο «Θώδειο» ο ΑΟ Λουτρακίου αγωνίζεται με την Ελλάδα Βέλου.
Στο «Κώστας Βυζάς» ο Αστέρας Δερβενίου , αντιμετωπίζει τον Άγιο Γεώργιο , και έχει στόχο τη νίκη ώστε να βελτιώσει την αγωνιστική του θέση, ενώ την νίκη αναζητά στο Ξυλόκαστρο και ο Πανκαμαριακός που μάχεται με τον Τενεάτη Αθικιών. Στο Χιλιομόδι δοκιμάζεται ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου κόντρα στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ στο Πετρί η τοπική Θύελλα υποδέχεται τον ΠΑΣ Κλένια . Στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός μάχεται με τον Παννεμεατικό
16η Αγωνιστική
ΑΟ Λουτράκι-Ελλάς Βέλου
Α.Σ. Κόρινθος 2006-Αγ. Θεόδωροι
ΑΟ Zευγολατιού-Πέλοπας Κιάτου
Αστέρας Δερβενίου-Αγ. Γεώργιος
Θύελλα Πετρίου-ΠΑΣ Κλένια
Σαρωνικός Γαλατακίου-Παννεμεατικός
Πανκαμαριακός-Τενεάτης Αθικίων
Ατρόμητος Χιλιομοδίου-Ηρακλής Ξυλοκάστρου

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn