Τι σχέση έχει ο Καρασάββας με τον Τάσο Μπακασέτα;

0
11
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ποδοσφαιρικά καμία. Ούτε τα κορδόνια του Τάσου δεν μπορεί να δέσει ο Γιάννης σε αντίθεση με τον παικταρά πατέρα του.
Ομως στο πολιτικό γήπεδο της Κορίνθου έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία.
Ο Καρασάββας παίζει έξω δεξιά στον συνδυασμό Σταυρέλη και κάνει πάρτι στην ανύπαρκτη αμυντική γραμμή του Πνευματικού, που τα κατάφερε να είναι μόνος του όλη η ομάδα, έχοντας απέναντι, αποφασισμένους και ετοιμοπόλεμους αντιπάλους.
Ο Γιάννης, είναι ταχύτατος, παίζει εξαιρετικά το ένας-εναντίον ενός, μπουκάρει στην περιοχή του αντιπάλου, σουτάρει απο μακριά και με τραβέρσες αλλάζει γρήγορα το παιχνίδι στην άλλη πλευρά.
Εκεί κινείται με φόρα ο Μουρούτσος, που κάνει ελιγμούς και στέλνει την μπάλα στο κέντρο της άμυνας Πνευματικού, πάρτο-βάλτο…!
Καρασάββας και Μουρούτσος έχουν αναλάβει το επιθετικό κομμάτι της ομάδας αλλά γυρίζουν και πίσω για να κλέψουν μπάλες (δεν αφήνουν τίποτα) και να ξεκινήσουν νέες επιθέσεις κάνοντας τα Social media,να παραμιλούν…
Αμυνα Πνευματικού δεν υπάρχει και οι δικοί του “παίκτες”, που στέκονται στο γήπεδο, πλην του Χατζή που ολομόναχος πίσω προσπαθεί κάτι να κάνει και να σταματήσει τις δαιμονιώδεις επιθέσεις της “Πνοής Δημιουργίας”, οι άλλοι απλά φοράνε την φανέλα της “πορείας Ευθύνης”…
Εντελώς ανύπαρκτοι μέσα στο δημοτικό γήπεδο…!
Ετσι έχει μείνει ολομόναχος (κέρβερος) ο αρχηγός Αλέκος που προσπαθεί να οργανώσει το παιχνίδι, να κόψει μπαλιές, να προωθηθεί, μήπως βάλει κανένα γκολ, να αμυνθεί αλλά και να τσακώνεται διαρκώς με τους αντιπάλους και τον διαιτητή…!
Ο Πνευματικός, έχει ήδη δεχθεί μία κίτρινη κάρτα,για επικίνδυνο παιχνίδι στον Καρασάββα και παίζει διαρκώς με νεύρα, φλερτάροντας με την κόκκινη…
Στην ομάδα της “Πορείας Ευθύνης”, ο αρχηγός δικαίως τα βάζει με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν μπορούν να πετάξουν ούτε άουτ την μπάλα…υπάρχει γκρίνια….
Στην άλλη πλευρά του τερέν, ο Νίκος Σταυρέλης καθοδηγεί νηφάλια την ομάδα, κλείνει τους χώρους σωστά, εφαρμόζει το τεχνικό οφσαϊντ, υποδειγματικά, φωνάζει στους μέσους να σπρώχνουν γρήγορα την μπάλα στα άκρα και απολαμβάνει τους κυνηγούς του, που κάνουν μεγάλο παιχνίδι και στο κέντρο (Κόρινθο) αλλα και στα πλάγια (χωριά)….!
Ετσι όπως εξελίσσεται ο αγώνας, ποιός ξέρει πιο θα είναι το τελικό σκορ, γιατί σιγά-σιγά αρχιζουν και ανεβάζουν στροφές και τα μπακ και τα χάφ, ενώ αναμένεται και εντυπωσιακή μεταγραφή στραϊκερ, που θα κάνει την επίθεση φωτιά…!
Αυτή λοιπόν είναι η σχέση του Γιάννη Καρασάββα με τον διεθνή επιθετικό της ΑΕΚ που είναι απο την Κορινθία….!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn