Ερχονται 120 δόσεις για όλους, χωρίς κριτήρια

0
14
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για το επερχόμενο «κούρεμα» στις ασφαλιστικές οφειλές και τη θέσπιση 120 δόσεων, προκειμένου να απελευθερωθούν χιλιάδες επαγγελματίες που είναι «όμηροι» χρεών και δεν μπορούν να βγουν στη σύνταξη.

Η ρύθμιση αναμένεται να «ψαλιδίσει» κατά 70% -κατά μέσο όρο- τις ασφαλιστικές οφειλές και τις προσαυξήσεις και αφορά 958.000 μη μισθωτούς και ειδικότερα 584.000 του πρώην ΟΑΕΕ, 356.000 του πρώην ΟΓΑ και 18.000 του πρώην ΕΤΑΑ.

Βάσει των στοιχείων που έχουν στη διάθεσή τους στο υπουργείο Εργασίας, η νέα αυτή ρύθμιση, που θα συζητηθεί με τους εκπροσώπους των δανειστών κατά τη δεύτερη μεταμνημονιακή τους επίσκεψη στην Αθήνα, στις 21 Ιανουαρίου, δυνητικά αφορά περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους, κυρίως ελεύθερους επαγγελματίες –περίπου 550.000 οφειλέτες του πρώην ΟΑΕΕ–, 350.000 αγρότες και 20.000 επιστήμονες.

Με βάση το σχέδιο που επεξεργάζονται εδώ και μήνες στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων αλλά και στο οικονομικό επιτελείο, η ρύθμιση θα αφορά οφειλές που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν και έως τις 31/12/2016. Τα ποσά των οφειλών θα επανυπολογιστούν σύμφωνα με το νέο σύστημα εισφορών που προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου.

Σχετικά με τις 120 δόσεις, το υπουργείο Οικονομικών, σε συνεννόηση με το υπουργείο Εργασίας, επεξεργάζεται ένα ολιστικό πλαίσιο ρύθμισης που θα περιλαμβάνει ληξιπρόθεσμες οφειλές σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία αλλά και τράπεζες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ισχύουν μέχρι σήμερα, ο διακανονισμός των 120 δόσεων θα αφορά το χρέος που θα προκύπτει μετά το «κούρεμα» της κύριας οφειλής, δηλαδή μετά τον επανυπολογισμό της, και των προσαυξήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η ρύθμιση, που αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή τον προσεχή Μάρτιο, δεν θα προβλέπει περιουσιακά και εισοδηματικά κριτήρια. Το μόνο κριτήριο θα είναιο το χρέος να είναι μεαλύτερο των 3.000 ευρώ. Αν είναι μικρότερο, τότε ο φορολογούμενος θα μπορεί να υπαχθεί στις 36 δόσεις.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn