Καλοκαίρι με χαμόγελα, θερινό σινεμά και Sports Activities … στο MARE WEST φυσικά!

0
277
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το εμπορικό πάρκο Mare West, γίνεται για ένα ακόμη καλοκαίρι σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους με ένα κεφάτο πρόγραμμα δράσεων για όλους, στις άνετες εξωτερικές εγκαταστάσεις του. Από τις 17 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου, στο Πάρκο Δραστηριοτήτων & Αναψυχής του Mare West η DECATHLON υποδέχεται το κοινό τις Παρασκευές με sports activities στο ηλιοβασίλεμα, ενώ το Σάββατο τη σκυτάλη παίρνει το καθιερωμένο παιδικό σινεμά.

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ: κάθε Σάββατο από τις 18 Ιουλίου έως και τις 8 Αυγούστου.

Η αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια που σκορπά χαμόγελα στους νεαρούς επισκέπτες του MARE WEST επιστρέφει για τέταρτη χρονιά με αγαπημένες ταινίες για τους μικρούς φίλους του εμπορικού πάρκου σε ένα ονειρεμένο open air περιβάλλον.

Οι προβολές αυτή τη χρονιά θα γίνονται στο ειδικά χωροθετημένο σημείο στο Πάρκο Δραστηριοτήτων & Αναψυχής, τηρώντας συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής.

Συγκεκριμένα, η είσοδος στον χώρο θα είναι ελεγχόμενη για έως 100 άτομα και στον κόσμο θα δίνεται με σειρά προτεραιότητας ειδικό βραχιολάκι για την είσοδό του. Οι προβολές θα ξεκινούν στις 20.30 οπότε και προτείνεται η προσέλευση νωρίτερα για τη διασφάλιση θέσης εισόδου στον χώρο.

Η πρώτη προβολή θα γίνει το Σάββατο 18 Ιουλίου, με την ταινία «Ουπς, ο Νώε έφυγε!» ενώ κάθε Σαββατόβραδο μέχρι και τις 8 Αυγούστου μία νέα ταινία υπόσχεται να συναρπάσει του νεαρούς φίλους του Mare West.

SPORTS ACTIVITIES by DECATHLON: κάθε Παρασκευή, 17, 24 & 31 Ιουλίου και 7 Αυγούστου στις 20.00-21.00

Ο ειδικός στα sports μας προσκαλεί σε δωρεάν μαθήματα Pilates & Power Body, κάνοντας το fitness καλοκαιρινή συνήθεια. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής, εξειδικευμένος γυμναστής θα υλοποιεί μαθήματα Pilates την Παρασκευή 17 και 31 Ιουλίου, ενώ την Παρασκευή 24 Ιουλίου και 7 Αυγούστου, το πρόγραμμα Power Body σας καλεί να ανακαλύψετε την αξία της γυμναστικής με το βάρος του σώματος.

Τα προγράμματα είναι ειδικά διαμορφωμένα για όλες τις ηλικίες ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι, ανεξαρτήτως εμπειρίας. Τα μαθήματα θα ξεκινούν στις 20.00, θα διαρκούν 50 λεπτά και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους δικό τους στρώμα και πετσέτα, αλλά και να τηρούν τις αποστάσεις και τους κανόνες υγιεινής.

Μία fitness έκπληξη από το DECATHLON θα περιμένει όλους τους ασκούμενους κάθε Παρασκευή επιβραβεύοντας για την συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους!

Χαμόγελα Παντού: άνετες εξωτερικές εγκαταστάσεις για παιχνίδι, άθληση, βόλτα και χαλάρωση!

Ταυτόχρονα, το Πάρκο Δραστηριοτήτων & Αναψυχής 7 στρεμμάτων του Mare West θα βρίσκεται και πάλι σε πλήρη καθημερινή λειτουργία, προσφέροντας ένα δωρεάν ανοιχτό χώρο ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και αναψυχής για όλη την οικογένεια, ενώ το παραθαλάσσιο μέτωπο αποτελεί όπως πάντα τον ιδανικό προορισμό για βόλτα, ασφαλή διασκέδαση και τα πιο απολαυστικά ηλιοβασιλέματα του καλοκαιριού!

Αυτό το καλοκαίρι, η βόλτα, το παιχνίδι και η διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους γίνεται με ασφάλεια στο Mare West σε μία προνομιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και με πλήρη τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας και μέτρων υγιεινής!

Καλοκαίρι με χαμόγελα και φέτος… στο MARE WEST φυσικά!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn