Χάος στο Λουτράκι | 10 υποψήφιοι δήμαρχοι…!

0
99
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οσο περνά ο καιρός θολώνει περισσότερο το τοπίο στα δημοτικά πράγματα του Λουτρακίου.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι αυξάνονται και η πίτα μοιράζεται όλο και περισσότερο.

Επισήμως υποψήφιοι είναι μέχρι στιγμής ο νυν δήμαρχος κ.Γιώργος Γκιώνης, ο γιατρός κ.Δημήτρης Βασιλείου και η κα. Μαρία Πρωτόπαππα. Πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο δημοσιογράφος κ.Πάνος Ηλιακόπουλος και αναμένονται επίσης και άλλες..

Ο πρώην δήμαρχος κ.Κώστας Λογοθέτης, είναι έτοιμος και αυτός να κάνει την δική του ανακοίνωση, ενώ προσπάθεια να συγκροτήσει συνδυασμό κάνει ο απόστρατος αστυνομικός κ.Γιάννης Καραπανάγος και δεν τελειώσαμε….

Οπως επίσης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί έκπληξη η κάθοδος του πρώην δημάρχου κ.Παύλου Παύλου, που διατηρεί τον σκληρό πυρήνα της παράταξης του

Κίνηση γίνεται στον χώρο της Κεντροαριστεράς, που ακόμα δεν έχει βρεί τον επικεφαλής της αλλά αυτόνομες κινήσεις κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εχει βέβαια ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα του ΚΚΕ με τον κ. Ασημακόπουλο Χρήστο, πρώην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου.

Είναι πιθανόν να υπάρχουν ακόμα και 10 υποψήφιοι για να διεκδικήσουν τους 18.524 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους στον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Αυτή η εικόνα απο μόνη της δείχνει το πολιτικό χάος που υπάρχει στον άλλοτε κραταιό αλλά η ακόμα χειρότερη είναι αυτή που έρχεται από το μέλλον με τόσους συνδυασμούς μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο να σημειώσουμε αδυνατεί να συντονιστεί και να συνεννοηθεί σήμερα που ο δήμαρχος έχει απόλυτη πλειοψηφία, σκεφτείτε τι θα γίνει αύριο…!

Αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο αλλά το αποτέλεσμα μίας μακριάς πολιτικής και κοινωνικής διαδικασίας αποσύνθεσης, η οποία οδήγησε σε πολυδιάσπαση και κατακερματισμό των κοινωνικών δυνάμεων.

Βοηθά και ο εκλογικός νόμος αφου με μόλις 27 υποψηφίους μπορείς να είσαι υποψήφιος δήμαρχος.

Στην πράξη φαίνεται καθαρά πόσο λείπει μία ηγετική προσωπικότητα η οποία θα ενώσει και θα οδηγήσει τον πολύπαθο πλέον δήμο στην έξοδο απο την κρίση στην οποία έχει περιέλθει…

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn