Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το δείπνο του Επιμελητηρίου

0
136
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, το Επιμελητήριο Κορινθίας, με αφορμή την ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε επίσημο δείπνο στην αίθουσα Δεξιώσεων “KORINTHIAN PALACE”, στον Σολομό Κορινθίας.

Περισσότεροι απο 1000 Κορίνθιοι επιχειρηματίες, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συμμετείχαν στο δείπνο. Είναι χαρακτηριστικό δεν έλειψε καμία απο τις μεγάλες επιχειρήσεις του νομού, που πλέον είναι πολύ κοντά στο Επιμελητήριο.

Η κοπή της πίτας έγινε με τις ευλογίες της Εκκλησίας, παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ.Παναγιώτη Πιτσάκη, του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, του Δημάρχου Κορινθίων, του τέως Προέδρου του Επιμελητηρίου, πολιτικών παραγόντων του τόπου και  πλήθους πολιτών, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Την κοπή ακολούθησε ένας σύντομος απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, διατυπώθηκαν δεσμεύσεις για την νέα χρονιά, οι οποίες στοχεύουν στην ανάπτυξη του νομού και στην ευημερία των πολιτών, διατυπώθηκαν ευχές προς όλους  και απονεμήθηκαν οι μεταπτυχιακοί τίτλοι στους φοιτητές του προγράμματος, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn