Προβολή ταινίας απο τον ΕΟΣ Κορίνθου

0
31
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο ΕΟΣ Κορίνθου καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο στην προβολή της ταινίας «Mountain».
Θα πραγματοποιηθεί μια ειδική προβολή για τον ορειβατικό σύλλογο την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στο Φλοίσβος cineplex της Κορίνθου.
Τιμή εισιτηρίου 5 Ευρώ
Για την καλύτερη οργάνωσή μας παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στους αρχηγούς της εκδήλωσης:
Ντρούδης Νίκος 6944645278
Καραγεώργος Χριστόφορος 6948002379 και στο τηλ. του συλλόγου 2741029970 (Τετάρτη και Παρασκευή 20:00-22:00).

Mountain
Μέσα από μαγευτικά πλάνα που κόβουν την ανάσα και υπό τους ήχους υποβλητικής (κλασικής) μουσικής, οι ψηλότερες και πλέον απρόσιτες βουνοκορφές του πλανήτη αποκαλύπτουν τη γοητεία τους και την επιρροή που ασκούν στον σύγχρονο άνθρωπο.
Μαγευτικά, επικίνδυνα, επιβλητικά, απρόσιτα… Τα βουνά μάς ασκούν μια προαιώνια έλξη, από τότε που αποτελούσαν κατοικία θεών και τεράτων μέχρι σήμερα, οπότε και η ορειβασία (αδιανόητη δραστηριότητα πριν από δυο-τρεις αιώνες) έχει γίνει πλέον παγκόσμια μόδα. Η Αυστραλιανή Τζένιφερ Πίντομ προσπαθεί να αποτυπώσει κάτι από τη σαγηνευτική δύναμή τους, «σκαρφαλώνοντας» με την κάμερά της σε μερικές από τις ψηλότερες βουνοκορφές σε 20 δια¬φορετικές χώρες του κόσμου. Τα εκστατικά της πλάνα, μερικά εκ των οποίων κόβουν την ανάσα, συνοδεύονται από την υποβλητική αφήγηση του Γουίλεμ Νταφόε κι ένα ατμοσφαιρικό σάουντρακ κλασικής μουσικής εκτελεσμένο από την Αυστραλιανή Ορχήστρα Δωματίου. Κάτι παραπάνω από ένα ντοκιμαντέρ του «National Geographic», αν και η βασική κινηματογραφική ιδέα εξαντλείται γρήγορα, καταλήγοντας στο «ωραίες εικόνες με υπέροχη μουσική».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn