Υπο την αιγίδα Παυλόπουλου η έκθεση της Κορίνθου

0
27
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Χθες, το απόγευμα συνεδρίασαν  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορινθίας για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη αποφάσεων για σημαντικά θέματα που αφορούσαν περισσότερο την έκθεση Πελοπόννησος 2018:

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΕΚΘΕΣΗ «ΠΕΛΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018».

Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Κορινθίας ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου ότι η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018», που θα πραγματοποιήσει το επιμελητήριο Κορίνθιας και οργανώνεται από τα Επιμελητήρια των επτά νομών της Πελοποννήσου (Αργολίδος, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας) με σκοπό να προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια & να προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα, θα τεθεί για πρώτη φορά υπό την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΙΣΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τις τραγικές συνέπειες των φονικών πυρκαγιών και δηλώνει έτοιμο να συμβάλει με όποιον τρόπο μπορεί στην ανακούφιση των πληγέντων. Μπροστά σε αυτή την εθνική τραγωδία είναι χρέος όλων μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δείξουν έμπρακτα την ανθρώπινη αλληλεγγύη.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Πιτσάκης πρότεινε στην εισήγηση του τη δημιουργία ειδικού τραπεζικού λογαριασμού προκειμένου να βοηθήσουμε τους

συναδέλφους επαγγελματίες που είδαν τους κόπους τους να χάνονται στις φλόγες, να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Είναι από τις στιγμές που τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το μέγεθος της τραγωδίας. Δεκάδες ανθρώπινες ζωές χάθηκαν στις φλόγες, περιουσίες, σπίτια και καταστήματα έγιναν παρανάλωμα του πυρός. Και η καταμέτρηση απωλειών συνεχίζεται.

Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε τους πληγέντες και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας.

Εμείς στο Επιμελητήριο Κορινθίας θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και καλούμε τους συναδέλφους επαγγελματίες και εμπόρους να συνδράμουν στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων.

Τα μέλη του ΔΣ αποδέχτηκαν την παραπάνω πρόταση του Προέδρου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn