Το χρώμα που θα σαρώσει το καλοκαίρι…!

0
142
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Λένε ότι το κίτρινο δεν ταιριάζει στις ξανθές αλλά μόνο στις μελαχρινές γιατί κάνει αντίθεση και οι αντιθέσεις κάνουν μπαμ και τα μπαμ μένουν. Όμως ένα τόσο έντονο και ζωηρό χρώμα, όπως το κίτρινο, μπορεί να ταιριάξει απόλυτα σωστά και σε μία ξανθιά χωρίς να χάσει το παραμικρό από το εντυπωσιακό εφέ του, φωτίζοντας ακόμα περισσότερο την εικόνα της.

Η λέξη κίτρινος προέρχεται από το κίτρο, καρπός όμοιος με το λεμόνι.Το χρώμα αυτό είναι συνδεδεμένο με πολλούς συμβολισμούς. Κατεξοχήν με τον ήλιο, το φως, τον πλούτο, τη δόξα, την αισιοδοξία και την ευτυχία. Στην Κίνα θεωρείται το χρώμα της σοφίας.

Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, στην Ευρώπη είχε αρνητική αντιμετώπιση καθώς για άγνωστο λόγο είχε συνδεθεί με τον Ιούδα Ισκαριώτη. Έτσι με αυτό χαρακτηρίζονταν και στιγματίζονταν οι Εβραίοι (κάτι που επανέφεραν οι Ναζί τον 20ο αιώνα), αλλά και οι αιρετικοί.

Σήμερα, λόγω της φωτεινότητάς του χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις χαμηλής ορατότητας ή και ως προειδοποίηση. Αυτά γράφει η βικιπαίδεια και οι σχεδιαστές φέτος συμφώνησαν ομόφωνα ότι θα ντύσουν τις κούκλες με το γνωστό ως Aspen gold, το χρυσό του Άσπεν, δηλαδή το κίτρινο-χρυσό. 

Είναι πιο βαθύ από καναρινί και πιο ασφαλές από το χρυσό. Είναι το κίτρινο-χρυσό και έρχεται να μας χαρίσει όλη την αισιοδοξία που κουβαλάει μαζί του.

Είναι πιο βαθύ από καναρινί και πιο ασφαλές από το χρυσό. Είναι το κίτρινο-χρυσό.

Δείτε ένα βίντεο με τα 5 βασικά χρώματα του φετινού καλοκαιριού. Κοραλί, gαλάζιο, βαθύ πορτοκαλί, φούκια και Aspen gold:

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn