Τα must-have παντελόνια της αντρικής γκαρνταρόμπας

0
171
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μπορεί να είναι άνετα τόσο στην εφαρμογή, όσο και στους συνδυασμούς τους, ωστόσο τα τζην δεν είναι τα μόνα παντελόνια στην αντρική μόδα, που βρίθει από επιλογές.

 

Το chino

Τα must-have παντελόνια της αντρικής γκαρνταρόμπαςΕλαφρύ και υφασμάτινο, το chino παντελόνι αποτελεί την πιο δροσερή εναλλακτική του τζην. Αποτελεί κομμάτι – κλειδί για τη δημιουργία ενός preppy look, αλλά και ενός προσεγμένου smart casual. Η μπεζ απόχρωση είναι η πιο δημοφιλής στα chino pants. Αν προτιμάς κάτι διαφορετικό, επέλεξε ένα σχέδιο σε σκούρο μπλε ή χακί.

 

To κοτλέ

ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΙδανική επιλογή για τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα, το κοτλέ ή αλλιώς corduroy pants έχει φέτος την τιμητική, καθώς μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι η επιστροφή στα 70s. Το χρώμα που του ταιριάζει πιο πολύ απ’ όλα είναι αναμφίβολα το καφέ. Αν όμως θέλεις λίγο ρετρό στοιχεία στο στυλ σου, επένδυσε σε ένα μπλε ή μαύρο.

Το tailored

ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΈνα μαύρο παντελόνι κοστουμιού αποτελεί κλασική αξία και ένα κομμάτι πασπαρτού για το “χτίσιμο” κάθε επίσημου συνόλου. Προτίμησε ένα σχέδιο με πιέτες -μονή ή διπλή- για old school, στιβαρό στυλ.

 

 

Το μάλλινο

ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΕίτε επιλέξεις ένα σε μοντέρνα, slim γραμμή, είτε σε πιο κλασική, να πέφτει χαλαρά στο σώμα σου, προσφέροντας άνεση και στυλ, το μάλλινο παντελόνι είναι η χειμερινή εκδοχή του κλασικού παντελονιού κοστουμιού. Είναι κατάλληλο τόσο για smart casual -συνδυασμένο με λευκά δερμάτινα sneakers-, όσο και για επίσημες περιστάσεις -συνδυασμένο με monk straps.

Το peg leg

ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΚυριολεκτικά, peg leg είναι το ξυλοπόδαρο (αυτό που φορούσαν οι πειρατές). Στον κόσμο της μόδας τώρα, peg leg είναι το ψηλοκάβαλο παντελόνι που διακρίνεται για την άνεση που προσφέρει σε κάθε βήμα -“ανοίγει” στους γοφούς και την περιφέρεια και “κλείνει” στους αστραγάλους, καμουφλάροντας με τον τρόπο αυτό τα περιττά κιλά που μπορεί να έχει κανείς στην περιφέρεια- και είναι . Επέλεξε ένα peg leg σε cropped στυλ, με το τελείωμα του παντελονιού να είναι μερικά εκατοστά πάνω από τον αστράγαλο.

Το ριγέ

ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΠάντα με κάθετες και λεπτές ρίγες, που χαρίζουν ύψος και σμιλεύουν καλύτερα τη σιλουέτα. Ένα pinstripe ή chalk stripe παντελόνι συνδυάζεται όμορφα με ένα blazer ή με ένα t-shirt και sneakers.

 

 

 

Το καρό

ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣτιβαρό και σοφιστικέ, το καρό παντελόνι είναι αναμφίβολα ό,τι πιο κομψό έχουν χαρίσει οι Βρετανοί στο αντρικό στυλ. Το συγκεκριμένο καρό σχέδιο της φωτογραφίας είναι το houndstoothν ή αλλιώς το πιε ντε πουλ. Ένα σχέδιο που συναντάται κυρίως σε μαύρο με λευκό ή σε μπεζ με καφέ χρωματικό συνδυασμό και φοριέται τόσο σε casual όσο πιο smart περιστάσεις.

Από: Esquire UK

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn