Εχασε στην Μάνδρα με 77-62 ο ΚΑΟΚ

0
12
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Δάφνη Δαφνίου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τον Οίακα Ναυπλίου. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ για τρία δεκάλεπτα, αλλά στο τελευταίο η Δάφνη κατάφερε να χτίσει μια διαφορά και τελικά πήρε τη νίκη με 78-65.

Μαζί με τη Δάφνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται και ο Τρίτωνας, ο οποίος νίκησε τον Παπάγου εντός έδρας με 87-79. Ο Παπάγου για τρία δεκάλεπτα είχε το προβάδισμα (57-63), αλλά στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεση τους και τελικά έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη.

Σπουδαία εκτός έδρας πανηγύρισε ο Δούκας, ο οποίος χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Έσπερο Καλλιθέας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πίσω στο σκορ με με 56-52, αλλά τελικά μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Μεγάλο διπλό στην έδρα του Πρωτέα Βούλας πανηγύρισε το Παγκράτι, καθώς κατάφερε να πάρει τη νίκη με 67-60. Το παιχνίδι ήταν σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην τελευταία περίοδο να κρατήσουν τα ηνία του σκορ και πήραν τη νίκη.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Μανδραϊκός, ο οποίος νίκησε εντός έδρας τον ΚΑΟ Κορίνθου με 77-62. Η ομάδα της Μάνδρας από το δεύτερο δεκάλεπτο πήρε το προβάδισμα και κράτησε μέχρι το τέλος τη διαφορά τους και πήραν μία πολύ σημαντική νίκη.

Ο Πανελευσινιακός συνέχισε το νικηφόρο σερί της, καθώς πέρασε από την έδρα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου με 70-61. Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και ο Πανερυθραϊκός, που νίκησε δύσκολα την Ένωση Ιλίου με 70-68.

Αναλυτικά:

  • Πρωτέας Βούλας – Παγκράτι 60-67
  • Πεντέλη – Γλαύκος 72-63
  • Δάφνη Δαφνίου – Οίακας Ναυπλίου 78-65
  • Πανερυθραϊκός – Ενωση Ιλίου 70-68
  • Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Πανελευσινιακός 61-70
  • ΠΟΚ Εσπερος – Δούκας 68-70
  • Τρίτων – Παπάγου 87-79
  • Μανδραϊκός – ΚΑΟΚ 77-62
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn