Αργολίδα | Ανακοίνωση τον Γανώση ο Τατούλης

0
30

Την υποψηφιότητα του κ. Αναστάσιου Γανώση με τη Νέα Πελοπόννησο στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Πέτρος Τατούλης

«Θέλω να ανακοινώσω πώς στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου και στον συνδυασμό της Αργολίδας προστίθεται ακόμα ένας σημαντικός άνθρωπος, άλλη μία σημαντική προσωπικότητα, ο Αναστάσιος Γανώσης.

Ένας νέος άνθρωπος που έχει ασχοληθεί πολύ, με εξαιρετικές επιδόσεις στην επιχειρηματικότητα, στον τουρισμό και στην σίτιση. Είναι από την περιοχή της Ερμιονίδας και έχει σημαντικά μεταπτυχιακά πάνω στην διεθνή εικόνα και στα νέα προϊόντα του τουρισμού και χαίρομαι πάρα πολύ που δυναμώνουμε το ψηφοδέλτιο μας και την πολιτική μας παράταξη.

Δυναμώνουμε πάρα πολύ όμως και τον πυρήνα των αντιλήψεων μας, αλλά και των δυνατοτήτων που έχουμε για να ολοκληρώσουμε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε και που οι πολίτες μέχρι τώρα μας έχουν εμπιστευτεί και θα συνεχίσουν να μας εμπιστεύονται.

Θα ήθελα ακόμα να πω ακόμα, πώς έξω από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ο Τάσος ασχολείται πολύ με τον αθλητισμό. Αυτό σημαίνει ότι τα πρόσωπα και τα μέλη της παράταξης μας έχουν μία πολύπλευρη δραστηριότητα, με μία πολύπλευρη αντίληψη των θεμάτων και αυτό νομίζω πώς είναι το πιο σημαντικό.

Τα πολιτικά πρόσωπα πρέπει να έχουν μία ευρύτητα και μία ικανότητα να αντιλαμβάνονται την δημόσια παρουσία τους, ως προσφορά στην κοινωνία και στους πολίτες. Για αυτό χαίρομαι για όλα τα μέλη της παράταξης μας που κοσμούν την παράταξη μας και εκπροσωπούν την Αργολίδα.

Μετά από 8,5 χρόνια η Αργολίδα έχει βρει το δικό της δρόμο, την δική της περπατησιά και μπαίνει πλέον δυναμικά στον ανταγωνισμό της διεκδίκησης της αυριανής και της μεθαυριανής της ημέρας»

Ο κ. Γανώσης από την πλευρά του δήλωσε:

ganosis tatoulis

«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να μου προτείνει να κατέβω μαζί του υποψήφιος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. Ένας άνθρωπος με αυτή την πολιτική παρουσία, το ήθος και την προσωπικότητα, δεν μπορούσα να έχω άλλη επιλογή παρά να πω κατευθείαν το ναι».

Ο Αναστάσιος Γανώσης κατάγεται από την Ερμιόνη, είναι 35 ετών επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης και των ξενοδοχείων. Είναι απόφοιτος διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων στα ΑΤΕΙ Αθήνας και έχει μεταπτυχιακές σπουδές με ειδικότητα στο τουριστικό ξενοδοχειακό μάνατζμεντ στην Alpine College.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ερμιόνης και είναι επί σειρά ετών αντιπρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας. Έχει υπηρετήσει ως παίκτης και αρχηγός στον ΑΟ Ερμιόνης στο μπάσκετ.