Πόσιμο νερό σε όλα τα χωριά της Κορίνθου

0
345
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Για πρώτη φορά στο Δήμο Κορινθίων
δεν υπάρχει ούτε μια δημοτική ενότητα που να μην έχει ποιοτικό και πόσιμο νερό.

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία επί των παρόντων ο προϋπολογισμός του Δήμου Κορινθίων σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (04/01/19).

Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Αλέξανδρος Πνευματικός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για έναν προϋπολογισμό με κοινωνικό πρόσωπο, κάτι που όπως είπε φαίνεται από τις μειώσεις και τις απαλλαγές που σημειώθηκαν σε κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος, έκανε λόγο για ένα προϋπολογισμό ισοσκελισμένο που απαντά σε όλα τα ζητήματα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.

Μάλιστα, ο κ. Πνευματικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κριτική της μείζονος πλειοψηφίας, κάνοντας ειδική αναφορά στο ζήτημα της ύδρευσης.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος απαντώντας, σημείωσε ότι για πρώτη φορά στο Δήμο Κορινθίων δεν υπάρχει ούτε μια δημοτική ενότητα που να μην έχει ποιοτικό και πόσιμο νερό.

“Αυτό το έργο έχει την σφραγίδα της παρούσας Δημοτικής Αρχής”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, αναφερόμενος στα έργα για την υδροδότηση, ενώ εγγυήθηκε ότι η προσπάθεια του Δήμου δεν σταματά εδώ αφού μέσω του προγράμματος “ΦιλόΔημος” θα ξεκινήσει νέος κύκλος εργασιών.

Μετέπειτα, ο Δήμαρχος Κορινθίων μίλησε για έναν προϋπολογισμό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Δήμου, καθώς περιλαμβάνει έργα και προμήθειες που η πόλη έχει ανάγκη.

Κλείνοντας, ο κ. Πνευματικός αναφέρθηκε και στην οικονομική κατάσταση του Δήμου, τονίζοντας πως κατά τα 12 χρόνια της δημαρχίας του ο Δήμος Κορινθίων δεν έχει δανειστεί ούτε ένα ευρώ, αλλά ταυτόχρονα εξόφλησε και όσα χρέη προϋπήρχαν.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn