Πνευματικός VS Σταυρέλη | Ενας απο τους δύο στον Β’ γύρο!

  0
  22

  Οι δημοτικές εκλογές εξελίσσονται σε δύο ισχυρά δίπολα.

  Η πρώτη μάχη θα δοθεί ανάμεσα στους κκ. Πνευματικό και Σταυρέλη σε μία μάχη χαρακωμάτων για το ποιός θα περάσει στον δεύτερο γύρο.

  Δεν χωρούν και οι δύο στον δεύτερο γύρο και αυτό είναι κατανοητό απο τον καθένα.

  Η στρατηγική που θα αναπτύξουν τις επόμενες ημέρες οι δύο μονομάχοι θα κρίνει πολλά για την τελική έκβαση.

  Τι συμβαίνει στο στρατόπεδο Πνευματικού

  Στο στρατόπεδο Πνευματικού, έχουν ξεκινήσει φροντισμένη επικοινωνιακή καταιγίδα, η οποία έχει μεν πολλά προβλήματα, κρατά όμως πολιτικά ζωντανό τον δήμαρχο και του δίνει δυνατότητες κινήσεων.Οπως π.χ φημολογείται ότι θα κατεβάσει στο ψηφοδέλτιο του νεαρό που “κόπηκε” απο το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, αλλά και άλλους.

  Η στρατηγική του δημάρχου να αναδεικνύει πλέον ώς πόλους αντιπαράθεσης τους κκ. Μουρούτσο και Καρασάββα, απαξιώνοντας τον επικεφαλής έχει πρόσκαιρη αλλά ασταθή επιτυχία και αργά ή γρήγορα θα γυρίσει ανάποδα.

  Ο κ.Πνευματικός είναι “εξαφανισμένος” εκλογικά στον Συνοικισμό και την Τενέα, κρατά ισχυρές δυνάμεις στην Σολυγεία και το Λέχαιο, ενώ θα το παλέψει στον Σαρωνικό. Αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να έχει εικόνα τι συμβαίνει στον παλιό δήμο Κορινθίων.

  Αν θέλει να μείνει στην κούρσα είναι μονόδρομος, η επιλογή πολύ ισχυρών προσώπων στην πόλη τόσο Πασόκων όσο και δεξιών.

  Είναι μονόδρομος για αυτόν.

  Τι συμβαίνει στο στρατόπεδο Σταυρέλη

  Ο Νίκος Σταυρέλης, δεν έχει πολλά περιθώρια επιλογών στην στρατηγική του.

  Είναι ήδη πανίσχυρος στον Συνοικισμό των 10.000 ψηφοφόρων και κερδίζει με δυνατά ποσοστά την Τενέα.

  Στην Σολυγεία είναι “εξαφανισμένος”, στον Σαρωνικό έχει πολλά περιθώρια, στον Ασσο-Λέχαιο, είναι πίσω απο τον Πνευματικό και ακόμα δεν έχει δείξει τις δυνάμεις του στον πρώην δήμο Κορίνθου.

  Για τον Νίκο Σταυρέλη ορθή στρατηγική είναι μόνο μία πλέον.

  Να κάνει τον Συνοικισμό απόρθητο και να μεγιστοποιήσει την διαφορά στην Τενέα.

  Ετσι θα μπορέσει να ξεπεράσει τις απώλειες που θα έχει στις περιοχές που δεν είναι ακόμα τουλάχιστον δυνατός. Με δεδομένο πάντα ότι στην Κόρινθο, θα μπουν τα ονόματα που ήδη ακούγονται.

  Συνοικισμός και Τενέα αρκούν στον Σταυρέλη να περάσει στον δεύτερο γύρο, κάνοντας όσο τον δυνατόν σωστές επιλογές στις άλλες δημοτικές ενότητες.