Νανόπουλος VS Καλλίρη | Και δεξιοί και αδέξιοι…!

    0
    29
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Το δεύτερο δίπολο στον δήμο Κορινθίων έχει γαλάζια απόχρωση και αφορά την μάχη εκ του συστάδην ανάμεσα στους κκ. Νανόπουλο και Καλλίρη.

    Τι συμβαίνει στο στρατόπεδο Νανόπουλου

    Ο κ.Νανόπουλος φαίνεται ότι θα πληρώσει για δεύτερη φορά μία προσωπική του επιλογή, να έχει απο ανύπαρκτες έως κακές σχέσεις με όλη την επώνυμη και ιστορική Νέα Δημοκρατία της Κορίνθου, την οποία θα βρεί και πάλι απέναντι του.

    Οι πρώτες ανακοινώσεις ονομάτων, έδειξαν το πρόβλημα που υπάρχει στον πρώην δήμο Κορινθίων, έδειξαν δύναμη στην Σολυγεία και τον Ασσο και προσπάθεια “επιβίωσης” στον Σαρωνικό και την Τενέα, που καταγράφει σημαντικές απώλειες.

    Στρατηγικά θα πρέπει να ενισχυθεί όσ περισσότερο μπορεί στα χωριά για να ισορροπήσει τις απώλειες στην Κόρινθο, αλλά ταυτόχρονα και να καταθέσει καθαρές πολιτικές θέσεις, όπως επίσης και απόλυτη διαφοροποίηση απο τον νυν δήμαρχο. Το αξίωμα της πλευράς Πνευματικού στο οποίο δείχνει να έχει προσχωρήσει και ο κ.Νανόπουλος, που  λέει ότι οι δύο τους περνούν στον δεύτερο γύρο, είναι αστήρικτο και επικίνδυνο για τον ίδιο.

    Τι συμβαίνει στο στρατόπεδο Καλλίρη

    Στην πλευρά Καλλίρη, τα πράγματα είναι εντελώς μπερδεμένα. Η έλλειψη στρατηγικής είναι περισσότερο απο εμφανής γιατί ο τακτικισμός μόνο στρατηγική δεν μπορεί να είναι.

    Ο κίνδυνος να χαθεί η μπάλα είναι προ των πυλών. Ο αντιπεριφερειάρχης με πολύ ισχυρά όπλα στην πολιτική φαρέτρα, εδώ και καιρό δείχνει ότι θα κερδίσει την Κόρινθο, με την προϋπόθεση  ότι θα κάνει τα αυτονόητα. Οσο δεν τα κάνει χάνει έδαφος.

    Τα “βαριά του χαρτιά”, στην πόλη της Κορίνθου, μπορούν να κάνουν απο μόνα τους την διαφορά και να μεταφέρουν μηνύματα και περιφερειακά.

    Δεν αρκεί μία ανακοίνωση, την οποία ακολούθησε πολιτική σιωπή, ούτε αρκούν οι μικροσυσκέψεις που δεν έχουν αποτέλεσμα.

    Είναι ισχυρός ήδη στην δημοτική ενότητα Ασσου-Λεχαίου και την Τενέα και δεν υπάρχει εικόνα στην Σολυγεία και τον Σαρωνικό.

    Το πρόβλημα στην ομάδα Καλλίρη, δείχνει να είναι πολιτικό και ουσιαστικό.

    Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο σπαταλιέται πολύτιμο πολιτικό κεφάλαιο….!!!!!

     

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn