Οι δημοφιλείς δίαιτες που πρέπει να αποφύγουμε!

0
11
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μήπως βρίσκεσαι (ξανά) σ’ αυτό το στάδιο της ζωής σου που νιώθεις την ανάγκη να μαζευτείς λίγο σε ό,τι αφορά τη διατροφή σου και να χάσεις 2-3 κιλά;

Τότε θα πρέπει να σε προειδοποιήσουμε τι πρέπει να αποφύγεις, γιατί οι πειρασμοί είναι πολλοί! Υπάρχουνένα σωρό διάσημα διατροφικά προγράμματα που υπόσχονται μάξιμουμ απώλεια κιλών με μίνιμουμ προσπάθεια, αλλά είναι όχι μόνο αναποτελεσματικά αλλά και επικίνδυνα.

Εξάλλου, όλοι γνωρίζουμε ότι ο μόνος σωστός τρόπος για να φτάσεις το ιδανικό βάρος είναι να ακολουθείς σταθερά μια ισορροπημένη διατροφή και να γυμνάζεσαι τακτικά. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις διάσημες δίαιτες που καλό είναι να αποφύγεις:

Διατροφή χωρίς γλουτένη
Για όποιον πάσχει από κοιλιοκάκη, ο αποκλεισμός της γλουτένης από τη διατροφή του είναι μονόδρομος. Όλοι οι υπόλοιποι όμως δεν έχουμε κανένα λόγο να απέχουμε από ό,τι περιέχει γλουτένη προκειμένου να αδυνατίσουμε. Τροφές με σιτηρά, όπως το ψωμί ολικής άλεσης, εξασφαλίζουν στον οργανισμό πολύτιμες βιταμίνες και φυτικές ίνες και αποτελούν τη βάση της μεσογειακής διατροφής (που είναι και η ιδανική “δίαιτα“).

Επιπλέον, οι “gluten free” βερσιόν διάφορων τροφών περιέχουν συνήθως περισσότερα λίπη, σάκχαρα και θερμίδες από τα “κανονικά”. Εάν δεν στο έχει συστήσει ο γιατρός σου, το να ακολουθήσεις διατροφή χωρίς γλουτένη είναι λάθος!

Δίαιτα αποτοξίνωσης
Πολλά προγράμματα υπόσχονται άμεση απώλεια κιλών αλλά και αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό, αρκεί να είσαι διατεθειμένη να πίνεις μόνο υγρά ή να τρως πολύ πολύ περιορισμένα για μερικές μέρες.

Στην πραγματικότητα, η αποτοξίνωση είναι μια διαδικασία που γίνεται έτσι κι αλλιώς από το σώμα μας. Έχουμε μάλιστα κι έναν “μηχανισμό” που ειδικεύεται σ’ αυτόν. Ονομάζεται “νεφρά”. Και καμία δίαιτα δεν πρόκειται να είναι πιο αποτελεσματική από τις φυσιολογικές διαδικασίες του οργανισμού. Κυρίως, εάν στερείται πρωτεΐνης, φυτικών ινών και άλλων θρεπτικών συστατικών που είναι απαραίτητες για την υγεία σου.

Η συνέχεια στο madamefigaro.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn