Νόμο που θα απαγορεύει στα ζευγάρια να αποκοιμιούνται όταν βλέπουν μαζί σειρές ετοιμάζει η κυβέρνηση

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ανακούφιση σε χιλιάδες ταλαιπωρημένους άντρες ή γυναίκες που αντιμετωπίζουν το δράμα του να ζουν με σύντροφο που αποκοιμιέται κάθε φορά που βλέπουν τηλεόραση, αναμένεται να δώσει νέος νόμος που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση

Ο νόμος, που θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα, προβλέπει αυστηρές ποινές για όσους ή όσες συστηματικά τους παίρνει ο ύπνος όταν κάθονται να δουν την αγαπημένη τους σειρά με το συντροφό τους, υποχρεώνοντας τους να την ξαναδουν πάλι από εκεί που αποκοιμήθηκαν ή να προχωρήσουν στο επόμενο επεισόδιο, βάζοντας σε τεράστιο κίνδυνο τη σχέση τους.

«Επιτέλους η πολιτεία σκύβει πάνω από το πρόβλημα μας» λέει η Μαίρη, μία από τις χιλιάδες βασανισμένες Ελληνίδες που αναμένεται να ανακουφίσει ο νέος νόμος. «Κάθε φορά, τον έπαιρνε ο ύπνος στα πέντε πρώτα λεπτά του επεισοδίου και μάλιστα είχε και την απαίτηση να μη δω το επόμενο. Ένα μήνα έβλεπα το ίδιο επεισόδιο σε πεντάλεπτα. Έίχα μάθει τους διαλόγους απέξω» μας είπε εμφανώς ταραγμένη.

Άλλοιαψηφούν το κίνδυνο και συνεχίζουν να βλέπουν τη σειρά, πολλές φορές κρυφά από το σύντροφό τους. «Έχω φτάσει πέντε επεισόδια πιο κάτω», μας λέει ο Κώστας. «Μετά βέβαια για να μην αποκαλυφθώ αναγκάζομαι να τα ξαναδώ ένα-ένα μαζί της προσπαθώντας να μην αποκοιμηθώ από τη βαρεμάρα. Είναι ένα μαρτύριο» μας λέει ψιθυριστά, με δάκρυα στα μάτια.

Ιδιαίτερα αυστηρός, τέλος, θα είναι ο νόμος για όσους αποκοιμιούνται κατά τη διάρκεια ταινίας, ενώ προβλέπεται και ψυχολογική υποστήριξη για όσους έχουν σύντροφο που ξυπνάει στη μέση της ταινίας και ζητάει επίμονα να μάθει τι έγινε, ή που αρνείται ότι κοιμόταν και υποστηρίζει ότι απλά έβλεπε την ταινία με κλειστά μάτια.

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn