Μανάβης | ΟΧΙ στον προϋπολογισμό των απευθείας αναθέσεων…!

0
173
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ενας ακόμα προυπολογισμός…αναθέσεων είπε στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής ο Θανάσης Μανάβης και αιτιολόγησε γιατί δεν ψηφίζει η παράταξη του την πρόταση του δημάρχου κ.Αννίβα Παπακυριάκου.

Εστίασε σε τρία σημεία κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του.

Μεταξύ άλλων είπε:

ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΩΤΟ:
Ο προϋπολογισμός αλλά και το τεχνικό πρόγραμμα που καταθέσατε πριν λίγες μέρες έχει έντονα αντιαναπτυξιακό χαρακτήρα. Δεν υπάρχει όραμα για μέλλον και καμία αναπτυξιακή προοπτική. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι για την εκπόνηση μελετών, οι οποίες είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση προτάσεων χρηματοδότησης, προϋπολογίζονται μόνο 55.000€.!!!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.
Προϋπολογίζετε για μελέτες όσα χρήματα περίπου προϋπολογίζεται για τον καθαρισμό των νεκροταφείων!!! Αυτό είναι το όραμά σας για το μέλλον του δήμου μας;
Αν σκεφτεί κανείς ότι για αναλώσιμα προϋπολογίζονται 500.000€ τότε σίγουρα συμπεραίνουμε ότι από τη δημοτική αρχή λείπει το όραμα και ο σχεδιασμός για το μέλλον και οι όποιες προσπάθειές της εξαντλούνται στη στείρα διαχείριση της καθημερινότητας.

ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ:
Παρατηρώ τους κωδικούς που πρωταγωνίστησαν στις απευθείας αναθέσεις να είναι ενισχυμένοι και πάλι: Καθαρισμός φρεατίων, Καθαρισμός νεκροταφείων, Αποστραγγιστικά αυλάκια, Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού κλπ. Ελπίζω φέτος να γίνουν τα έργα και να μην έρθει Πάσχα και τα χορτάρια δε μας αφήνουν να περάσουμε στα νεκροταφεία, ή καμιά νεροποντή μας πνίξει πάλι όπως έγινε το Σεπτέμβρη. Να ξέρετε ότι θα παρακολουθούμε στενά την κάθε ανάθεση σ’ αυτούς τους κωδικούς. Όπως και την παραλαβή των έργων από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής.

ΣΗΜΕΙΟ ΤΡΙΤΟ:
Ο Προϋπολογισμός αυτός είναι μια απλή αποτύπωση της μιζέριας με την οποία κυβερνάται ο δήμος μας τα τελευταία χρόνια. Ισοσκελίζεται μόνο και μόνο επειδή χρησιμοποιείται για άλλη μια φορά το κολπάκι των «εισπρακτέων υπολοίπων από έσοδα παρελθόντων ετών».
Αλλά είναι και ένας στυγνός φοροεισπρακτικός προϋπολογισμός που δεν προβλέπει καμία ανακούφιση για τους δημότες. Και εξηγώ: Αν διαιρέσουμε τα τακτικά έσοδα με το σύνολο του πληθυσμού του δήμου μας θα δούμε ότι αντιστοιχεί ένα ποσό που φτάνει τα 400€ το χρόνο κατά κεφαλήν. Ο κάθε ένας από τους δημότες μας λοιπόν, γέρος, νέος παιδί, συνταξιούχος ή βρέφος, μας πληρώνει 400€. Και τι του ανταποδίδουμε από τις υπηρεσίες Κοινωνικής Πολιτικής; ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΔΕΝ. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2019 ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΜΗΔΕΝ!!!!!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn