Το νέο σύνθημα του Πνευματικού και το πάρτι στο facebook…!

0
47
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Για την αντιπολίτευση στον δήμο Κορινθίων το ζητούμενο είναι να απαντήσει πειστικά στον κόσμο το ερώτημα, γιατί πρέπει να αλλάξει δήμαρχο η πόλη.
Για τον δήμαρχο όμως κ.Πνευματικό το ερώτημα είναι αντίστροφο. Πρέπει το ίδιο πειστικά να αποδείξει ότι πρέπει να μείνει το τιμόνι του δήμου, για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το σχέδιο και το όραμα του.
Τον λόγο έλαβε το επικοινωνιακό επιτελείο του δημάρχου κ.Πνευματικού, το οποίο αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τις αντιδράσεις του κόσμου στο διαδίκτυο, μάλλον το τερμάτισε.
Εκανε μεγάλη επιτυχία…
“Ενας Κορίνθιος με αποδεδειγμένη απόδοση”, είναι το προεκλογικό σύνθημα που επέλεξαν για τον κ.Πνευματικό και προκάλεσαν, χαμό στο δίκτυο.
Το μυαλό όλων πήγε σε κινητήρες, καυστήρες, λιπαντικά και άλλα…περισσότερο σεξιστικά, όσον αφορά την απόδοση…!
Και μάλλον δίκαια. Αφού ούτε κινητήρας είναι ο δήμαρχος και πολύ περισσότερο δεν είναι ο Ρόκο Σιφρέντι…,που ομολογουμένος είχε μεγάλη απόδοση…

Ασε που η λέξη “απόδοση”, πάει κατευθείαν σε ομόλογα, μετοχές,αμοιβαία  και λοιπά και δημιουργεί ατελείωτους συνειρμούς….
Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στο fecebook με την ευρηματικότητα του διαφημιστή, που έδωσε πολύ τροφή σε φίλους και αντιπάλους να κάνουν Χριστουγεννιάτικο πάρτι…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn