Ξυλόκαστρο | Ποιός θα περάσει στον δεύτερο γύρο;

    0
    141
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου, πέρασε με επιτυχία την περιπέτεια υγείας του,αναρρώνει και μετά τις γιορτές θα μπεί στην τελική ευθεία για να διεκδικήσει και δεύτερη θητεία στο δημαρχείο.

    Είναι αλήθεια ότι έργο δεν έχει και πολύ να επιδείξει λόγω έλλειψης χρημάτων, αλλά είναι ένας άνθρωπος που χειρίζεται σωστά τις αντθέσεις, ξέρει το παιχνίδι και μπορεί να πείσει τους Ξυλοκαστρίτες, ότι όσα δεν έγιναν τα πρώτα πέντε χρόνια μπορεί να τα κάνει τα επόμενα τέσσερα.

    Εχει προβλήματα στην παράταξη του, αλλά κρατά και όλους τους προέδρους των τοπικών. Εκεί που θα δυσκολευθεί είναι στον πρώην δήμο Ευρωστίνης.

    Απέναντι απο τον κ.Ανδρικόπουλο, είναι απολύτως σίγουρο ότι θα βρεθεί ο Πολιτικός μηχανικός κ.Σπύρος Καραβάς, με νέες δυνάμεις, την βοήθεια του πρώην δημάρχου Αντώνη Κλαδούχου και με νέους τρόπους προσέγγισης των συμπολιτών του ιδιαίτερα των νέων.

    Δηλώνουν υποψήφιοι και οι κκ. Βλάσης Τσιώτος και Φάνης Μπρακούλιας χωρίς να έχουν ακόμα εκδηλώσει με δημόσιο τρόπο τις προθέσεις τους.

    Στην ίδια ακριβώς κατάσταση είναι και ο οδοντίατρος κ.Νώντας Κατσούλας, που δείχνει έτοιμος να κάνει το βήμα αλλά ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε κάτι περισσότερο απο την διερεύνηση της κοινωνίας.

    Οι 21.689 εγεγραμμένοι ψηφοφόροι στον δήμο, θα έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε ισχυρούς συνδυασμούς και αναγκαστικά θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον, ποιός θα περάσει στον δεύτερο γύρο με τον νυν δήμαρχο κ.Ηλία Ανδρικόπουλο.

    Εκεί είναι όλο το παιχνίδι….

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn