Ακόμα να παραιτηθεί ο αντιδήμαρχος που έκλεψε το βαγόνι;;;;;

    0
    13
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Ο Νίκος Σταυρέλης έχει αποφασίσει και καλά κάνει να οδηγήσει την δημοτική ομάδα του Πνευματικού σε εμφύλιο πόλεμο.
    Εδωσε στην δημοσιότητα τον αριθμό κυκλοφορίας του φορτηγού που “έκλεψε” το βαγόνι, έδωσε την ιδιότητα του οδηγού, λέγοντας ότι είναι αντιδήμαρχος, έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία του φορτωτή, τον οδηγό του οποίου τον ξέρουν και οι πέτρες…
    Το φορτηγό της καθαριότητας ποιός αντιδήμαρχος το οδηγεί κάθε μέρα;
    Ο Φούφουτος;
    Οχι φυσικά. Ολα έχουν ονοματεπώνυμα και είναι γνωστά σε όλους, αλλά δεν λέγονται…στην Κόρινθο της υποκρισίας.
    Ο δήμαρχος πλέον ξέρει..
    Πάντα ήξερε και πριν απο 2 χρόνια και τώρα ξέρει.
    Ολα τα ξέρει αλλά επίσης ξέρει ότι αυτή την φορά τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα.
    Ο Σταυρέλης είναι ο μόνος στην Κορινθία, (αρέσει δεν αρέσει) που έχει πολιτική στρατηγική και την ακολουθεί κατά γράμμα.
    Οσο δεν παρατείται ο αντιδήμαρχος…ανοίγει και το θέμα με τους 100 και πλέον μεταλλικούς κάδους…που αποτελούν άλλο σκάνδαλο…εκποίησης δημοτικής περιουσίας…
    Και εμείς ξέρουμε το όνομα του αντιδημάρχου, και οι γάτες στην Κόρινθο το ξέρουν αλλά στο δημαρχείο κάνουν την κουφή…μύγα που λέει και ο Φρήμης…!
    Ο αντιδήμαρχος οφείλει να προστατεύσει την οικογένεια του και τα παιδιά του και να γλυτώσει ότι μπορεί να διασωθεί, αν και δεν είναι εύκολο.
    Οφείλει να παραιτηθεί…
    Και εμείς το ξέρουμε και ο λόγος που ακόμα δεν το δημοσιεύουμε είναι ότι δεν έχουμε πύον στο μυαλό να ξεκληρίσουμε μία ολόκληρη οικογένεια όπως κάνουν με μεγάλη ευκολία περιξ του δημαρχείου…
    Την Δευτέρα όμως στο δημοτικό συμβούλιο…θα αποδειχθεί ότι οι όρκοι και τα δάκρυα ήταν ψεύτικα, οι βεβαιώσεις των υπαλλήλων ήταν ψεύτικες και το τελικό θύμα θα είναι ο δήμαρχος…!
    Γιατί για πολλοστή φορά βιάστηκε…
    Ξέχασε ότι απέναντι δεν έχει τα τσικό, αλλά μπαρουτοκαπνισμένους που “την ξέρουν την δουλειά”, ίσως και καλύτερα απο αυτόν…!
    Το βαγόνι είναι η κορυφή του παγόβουνου και κάτω απο αυτό οι κάδοι…και όσα δεν βάζει το μυαλό σας…ακόμα και φωτοτυπικά…!
    Είπατε τίποτα;;;;

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn