Να γιατί ο Σταυρέλης περνά στον δεύτερο γύρο

    0
    27
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Στις δημοτικές εκλογές σίγουρα παίζει ρόλο η επικοινωνία των υποψηφίων, αλλά ιδιαίτερη αξία έχει και η ουσία στις κινήσεις τους.
    Ο Νίκος Σταυρέλης, ξεκίνησε 1,5 χρόνο πριν απο τις δημοτικές εκλογές την προεκλογική του εκστρατεία και οι “ειδήμονες” είπαν ότι αυτό είναι τραγική επιλογή γιατί τάχα ήταν νωρίς.
    Στην πράξη, αποδεικνύεται ότι έπραξε σοφά και μετρημένα.
    Ηξερε ότι ήθελε χρόνο, να στήσει μία δυνατή ομάδα απέναντι στον νυν δήμαρχο και ακόμα περισσότερο χρόνο να πείσει τον κόσμο, ότι η επιλογή του να είναι απέναντι απο τον Αλέξανδρο Πνευματικό, έχει και πολιτικά και ηθικά δίκαια.
    Σήμερα ο Σταυρέλης έχει δημιουργήσει μία πολύ ισχυρή ομάδα και οργανωτικά και πολιτικά και καθημερινά, την διευρύνει με ποιοτικές επιλογές προσώπων σε όλους τους τομείς.
    Εχει την πολυτέλεια να κάνει διορθωτικές κινήσεις αλλά και να περιμένει κοινωνικά στελέχη με δυναμική και ήθος, κάτι που δύσκολα θα έχουν οι αντίπαλοι του.
    Η αλήθεια είναι ότι στάθηκε και τυχερός με την απόσυρση του Χρήστου Χασικίδη, αφου όλα τα στελέχη του γιατρού, επέλεξαν να συνεχίσουν την πορεία με τον Σταυρέλη, αλλά η τύχη βοηθά τους τολμηρούς.

    Τα νέα στελέχη του θα κάνουν και την διαφορά.
    Κάνει σωστά και ορθολογικά εκλογές και μάλιστα με θεσμικές παρεμβάσεις, αφου είναι ο μοναδικός υποψήφιος που εξαγγέλλει έργα , με χρονοδιάγραμμα αλλά και πηγές χρηματοδότησης, κάτι που κάνει και αίσθηση και την διαφορά.
    Πλέον κινείται προσηλωμένος στον βασικό του στόχο.

    Να μιλήσει με όσο το δυνατόν περισσότερους Κορίνθιους, να τους εξηγήσει και να τους πείσει ότι τα 20 χρόνια συνοδοιπορίας με τον Πνευματικό, είχαν λόγους που ήταν ανεξάρτητοι απο την δική του προσωπική πορεία.
    Εύκολο ή δύσκολο, το παλεύει μεθοδικά και τα αποτελέσματα στην κοινωνία είναι ορατά.
    Οσο και αν γίνεται προσπάθεια να μικρύνει η εκλογική του απήχηση οι πάντες πλέον αναγνωρίζουν ότι ο κ.Σταυρέλης έχει τον πρώτο λόγο στην εκλογική μάχη και θα είναι ένας απο τους δύο που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο.
    Αυτό δεν έγινε τυχαία αλλά είναι αποτέλεσμα, της δουλειάς που έχει κάνει ο ίδιος και η ομάδα του και της ορθής πολιτικής γραμμής που ακολουθεί με συνέπεια.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn