Μαύρισε από τα λύματα ο Ευρώτας

0
17
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

“Ο Ευρώτας, ο μαύρος ποταμός” θα μπορούσε να είναι η λεζάντα της φωτογραφίας που βλέπετε και την οποία δημοσιοποιεί σήμερα ο νεοσύστατος σύλλογος προστασίας του ποταμού. Η λήψη έγινε στην περιοχή της Σκάλας, στην τελευταία απόληξη κατά μήκος του ποταμού.

Όπως καταγγέλλει ο σύλλογος, “για μία ακόμα χρονιά, ο Ευρώτας μετατρέπεται σε μαύρο ποταμό από τα λύματα των ελαιοτριβείων! Στο βωμό του κέρδους, ορισμένων εξ αυτών, καταστρέφεται η ισορροπία του οικοσυστήματος και υποβαθμίζεται η ποιότητα της ζωής μας.

Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι και αιρετοί -κάποιοι από τους οποίους εν ενεργεία στα «κοινά» για παραπάνω από δεκαπέντε χρόνια- φαίνεται τελικά ότι είτε δεν μπορούν είτε δεν ενδιαφέρονται πραγματικά. Ως δικαιολογία, για την ανικανότητα ελέγχου και επιβολής των νομικών διαδικασιών, προτάσσουν την έλλειψη προσωπικού.

Τελικά, ποιοι είναι αυτοί που αφαιρούν το δικαίωμα των πολιτών των δήμων Σπάρτης και Ευρώτα σε καθαρό περιβάλλον; Αν όλοι λειτουργούσαμε με αυτήν την λογική, της αδιαφορίας και της απαξίωσης των συμπολιτών μας και του περιβάλλοντος, σε τι συνθήκες θα επιβιώναμε; Ποιο είναι το κοινό μας μέλλον με ανθρώπους που αγνοούν τους συμπολίτες τους;”.

Ο σύλλογος, που μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής, ήδη δραστηριοποιείται ενεργά στην ανάδειξη των πολυπαραγοντικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων του Ευρώτα. Στον αγώνα του αυτόν και για την ενδυνάμωσή του καλεί κάθε πολίτη να υποστηρίξει τις δράσεις του.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn