Ποιοί και γιατί ψάχνουν τον Κορίνθιο…Κομανέτσι;;;;

0
72
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είναι αλήθεια ότι υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου. θα κάνει κωλοτούμπα τις επόμενες ημέρες και θα εγκαταλείψει την κούρσα;
Είναι το λιγότερο αφελείς όσοι, αναζητούν ή επιθυμούν να ανακαλύψουν τον Κορίνθιο…κομανέτσι…!
Είναι οι ίδιοι που στοιχηματίζουν ότι δεν θα είναι υποψήφιος ο νυν δήμαρχος κ.Πνευματικός με επιχειρήματα αστεία, η που μέχρι χθες έλεγαν ότι δεν θα μπορέσει να κάνει ψηφοδέλτιο ο κ.Σταυρέλης.
Πνευματικός και Σταυρέλης θα είναι υποψήφιοι και θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στον δεύτερο γύρο, οπότε αποκλείονται απο κάποια πολιτική επίδειξη αλά Νάντια Κομανέτσι.
Μένουν λοιπόν δύο “ύποπτοι”.
Ο κ.Βασίλης Νανόπουλος και ο κ.Πελοπίδας Καλλίρης.
Ο μεν κ.Νανόπουλος δεν μπορεί να κάνει τουλάχιστον αυτή την στιγμή, “κωλοτούμπα” γιατί πολύ απλά δεν έχει ανακοινωθεί κάποια άλλη υποψηφιότητα απο τον πολιτικό του χώρο για να τον οδηγήσει σε βήματα αυτοκτονίας.
Αρα και αυτός αποκλείεται.
Τι μένει;
Ο αντιπεριφερειάρχης ο οποίος δεν έχει επίσημα ανακοινώσει την κάθοδο του αλλα είναι ευρέως γνωστό ότι έχει έτοιμο ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο για τον δήμο Κορινθίων και περιμένει, τις ανακοινώσεις της ΝΔ.
Ανθρωποι του επιτελείου του κ.Καλλίρη, δηλώνουν…ότι “διασκεδάζουν με την φαντασία κάποιων και τους ευσεβείς πόθους άλλων, που κρίνουν εκ ιδίων..”.
Σε κάθε περίπτωση πάντως ο αντιπεριφερειάρχης θα είναι κοντά στις επιλογές του κόμματος του, γιατί καμία άλλη κίνηση δεν του επιτρέπει η κομματική και πολιτική του ιστορία.
Οπότε Κορίνθιος…κομανέτσι δεν υπάρχει ας ψάξουμε προς Τρίπολη και πιο πέρα αν θέλουμε να βρούμε κανέναν…γνωστό…!!!!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn