Αποκλειστικό | Ποιοί δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

0
40
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα της ΝΔ στην Κορινθία και οι κομματικές οργανώσεις είναι σε κατάσταση συναγερμού.
Η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα για την περιφέρεια αυτή την στιγμή είναι σε πρώτο πλάνο και αναζητούνται τα στελέχη που θα ενισχύσουν την προσπάθεια, του δημάρχου Καλαμάτας και εκλεκτού του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Με το ένα μάτι τα κομματικά στελέχη παρακολουθούν αυτούς που θα μπούν στο ψηφοδέλτιο Νίκα και με το άλλο ποιούς κινούνται προς τον Τατούλη…!
Ταυτόχρονα και στους 6 δήμους της Κορινθίας υπάρχουν 2 ακόμα και 3 υποψήφιοι που θέλουν να πάρουν την κομματική στήριξη και μαίνεται ο πόλεμος.
Και δεν έφταναν και όλα αυτά, έχει φουντώσει ο υπόγειος πόλεμος για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Κορινθίας.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
Περισσότερα απο 30 άτομα θεωρούν ότι αξίζουν και έχουν θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Οι πληροφορίες λένε ότι κάποιος Νέζης, που έχει καρέκλα στην οδό Πειραιώς, δίνει αφειδώς υποσχέσεις και εγγυήσεις σε Κορίνθιους ότι έχουν “κλειδώσει” στο ψηφοδέλτιο και έχει βγάλει πολλούς στο πεζοδρόμιο να κάνουν προεκλογικά αγώνα..!
Ο “πόλεμος” ανάμεσα σε όσους θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές και σε αυτούς που λένε ότι έχουν πάρει το “οκ” της Πειραιώς έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Πριν απο μία εβδομάδα περίπου ένας απλός πολίτης δημοσιεύσε σε ένα μπλόγκ την γνώμη του για το ποιοί θα είναι υποψήφιοι βουλευτές και έγινε ο κακός χαμός και σε τοπικό επίπεδο και στην Αθήνα…!
Το Κορινθιακό facebook έχει γεμίσει αναρτήσεις υποψηφίων…για να είναι υποψήφιοι και έχουν αρχίσει άτυπα οι προεκλογικές καμπάνιες και τρικλοποδιές.
Το μόνο αποκλειστικό και σίγουρο είναι ότι εκτός απο τους κκ. Δήμα και Ταγαρά, κανείς άλλος δεν έχει πάρει έγκριση απο τα κεντρικά του κόμματος και όσοι κινούνται στοχεύουν στο να δημιουργήσουν εντυπώσεις και άτυπα να πιέσουν την ΝΔ.
Σίγουρα στο ψηφοδέλτιο λένε έγκυρες πηγές θα είναι μία τουλάχιστον γυναίκα, την οποία ακόμα δεν έχει επιλέξει η Πειραιώς κάτι που θα γίνει 12-14 Δεκεμβρίου.

Ακούγονται τα ονόματα Σοφία Αναγνωσταρά και Μαρία Παπακωνσταντίνου, χωρίς να αποκλείεται και εντελώς ΝΕΟ πρόσωπο γυναίκας, απο το Μητρώο στελεχών.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ονομάτων που ακούγονται αυτή την στιγμή δεν θα είναι υποψήφιοι και όσοι ασχολούνται και έχουν κοινό νού , αντιλαμβάνονται ότι θα μπεί στο ψηφοδέλτιο στέλεχος απο την Δυτική Κορινθία. Αυτό σημειώστε το.
Θα πρέπει να είναι ηλίθιοι στην ΝΔ να βάλουν 6 υποψηφίους πέριξ της Κορίνθου…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn