Το συνεχές snooze στο ξυπνητήρι κάνει κακό στην υγεία σου

0
39
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το έχει κάνει. Δεν θες με τίποτα να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι και παρατείνεις όσο περισσότερο μπορείς το χουζούρεμα πατώντας απανωτά το snooze στο ξυπνητήρι.

Μήπως όμως τελικά είναι πιο επιβλαβές απ’ όσο φανταζόσουν;

Όπως εξηγεί ο καθηγητής νευροεπιστήμης στο Κέντρο Ύπνου του Πανεπιστήμιου της Καλιφόρνια Matthew Walker, το επανειλημμένο snooze κάνει κακό τόσο στην καρδιά όσο και στο νευρικό σύστημα

Πέρα όμως απ’ το snooze στο ξυπνητήρι ο Walker είναι κατά της σιέστας και κατά της κατανάλωσης decaffeine καφέ. Δεδομένου ότι η καφεΐνη αδρανοποιεί τη χημική ουσία που υπάρχει στον εγκέφαλο και μας βοηθά να κοιμηθούμε (αδενοσίνη), ο ειδικός γύρω απ’ το κεφάλαιο «ύπνος» προτείνει να μην γίνεται κατανάλωση καφεΐνης μετά το βραδινό γεύμα, καθώς πάνω απ’ τη μισή ποσότητα αυτής παραμένει στον εγκέφαλο αρκετές ώρες μετά. Αλλά και ο decaffeine καφές δεν βοηθά περισσότερο, εξηγεί, καθώς περιέχει περίπου το 1/3 της καφεΐνης. Πράγμα που σημαίνει ότι τρία φλιτζάνια decaffeine είναι το ίδιο βλαβερά με ένα φλιτζάνι κανονικού καφέ.

Όσο για τις σύντομες σιέστες, υποστηρίζει ότι επίσης δεν είναι πολύ καλύτερες, καθώς, ενώ ενισχύουν προσωρινά την επαγρύπνηση, δεν μπορούν να υποστηρίζουν πολύπλοκες γνωστικές λειτουργίες όπως η λήψη αποφάσεων και η συναισθηματική σταθερότητα μακροπρόθεσμα.

Ωστόσο το επαναλαμβανόμενο πάτημα του snooze στο ξυπνητήρι ίσως είναι η χειρότερη επιλογή στο θέμα έλλειψης ύπνου, σημειώνει ο ειδικός. Και αυτό γιατί ταράζει την καρδιά επαναλαμβανόμενα. Οπότε η συμβουλή του είναι να συνηθίσεις να ξυπνάς με το πρώτο χτύπημα που κάνει το ξυπνητήρι σου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn