Πολύ σκληρός για να πεθάνει…Νο6

0
39
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είναι αλήθεια ότι έχει στο DNA του τον πόλεμο.
Οποιοσδήποτε άλλος δήμαρχος στην θέση του θα είχε καταρρεύσει αλλά αυτός αντιστέκεται σε πείσμα των καιρών αλλά και των μεγάλων προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει.
Έφυγαν απο κοντά του οι άνθρωποι, που είχαν πολλαπλούς ρόλους ο καθένας στην αυτοδιοικητική του πορεία.
Και δεν είναι μόνο οι βασικοί του συνεργάτες Χασικίδης και Σταυρέλης, δεν είναι ακόμα και οι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι που είναι απέναντί του.
Απομακρύνθηκαν άνθρωποι, με ισχυρούς ρόλους αλλά και σημαντική κοινωνική επίδραση, που απο το 2006 ήταν στο στενό του περιβάλλον και λειτουργούσαν άλλοτε πυροσβαστικά και άλλοτε ανατρεπτικά, όπως οι κκ. Μάρκελλος και Γαρούφης και άλλοι.
Ουσιαστικά δίνει ένα μοναχικό αγώνα,με ελάχιστες βοήθειες και χωρίς ακόμα να είναι φανερή η αναπλήρωση όσων έφυγαν με νέα πρόσωπα, που θα του έδιναν τα αναγκαία στηρίγματα.
Δύσκολα θα μπορέσει να αναπληρώσει τα κενά απο τον επιστημονικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κορίνθου, παρ’ όλα αυτά δεν παραδίδει τα όπλα και μάχεται σε άνισους καθημερινά αγώνες.
Είναι εντελώς αφελής όποιος πιστεύει ότι ο κ.Αλέξανδρος Πνευματικός είναι εκτός μάχης ή ότι έχει ξοφλήσει πριν αρχίσουν οι εκλογές.
Το πρόβλημα του πέρα απο τα πρόσωπα είναι η έλλειψη καθαρής στρατηγικής, που θα τον επαναφέρει σε πρώτο πλάνο. Εδώ και καιρό την ατζέντα την βάζει η νέα αντιπολίτευση όπως την αποκαλεί ο ίδιος και αυτό είναι γεγονός.
Η εμμονή του με τα έργα, δεν έχει κοινωνικό αντίκρυσμα ακριβώς γιατί δεν μπορεί να ξαναπαιχθεί το έργο του 2014 σε καμία περίπτωση.
Δεν “κατηγορείται” για έλλειψη έργου.
Απεναντίας του χρεώνονται:
-Η μακροχρόνια παραμονή του στην εξουσία
-Η κακή συμπεριφορά σε πολίτες και παράγοντες
-Οι επιλεκτικές του σχέσεις
-Η δημιουργία ομάδας κολλητών που έχει τον πρώτο λόγο στα δημοτικά πράγματα
Και τέλος η απαξιωτική του συμπεριφορά σε όσους ο ίδιος χαρακτηρίζει αντιπάλους ή εχθρούς.
Αυτοί είναι οι πολιτικοί δαίμονες,στην 6η εκλογική μάχη, που πρέπει να παλέψει ο δήμαρχος της Κορίνθου και όχι η πλημμύρα ανακοινώσεων έργων βιτρίνας, για να μπεί στον δεύτερο γύρο.
Εχει δείξει ότι το πολιτικό ένστικτο του επιβίωσης τον βοηθά και ίσως καταφέρει να αλλάξει την στρατηγική των πραγμάτων, που όπως κινούνται σήμερα τον οδηγούν σε ήττα.
Χρόνο έχει…

Γ.Λ

Νοέμβριος 2019

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn