Γιατί δεν μετρήθηκαν οι ξανθές κυρίες της ΝΔ;

0
110
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είναι σε εξέλιξη μία δημοσκόπηση της εταιρείας Kapa Research η οποία μάλιστα δίνει το δικαίωμα στους Κορίνθιους να ψηφίσουν σε αυτή και μέσω του facebook.
Κανείς δεν γνωρίζει πως θα ανακοινωθούν αν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.
Με ενδιαφέρον μείναμε στο ερώτημα της έρευνας για τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στον νομό και με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δεν μπήκαν καν για μέτρηση δύο ονόματα που τον τελευταίο καιρό προσπαθούν να μπούν στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας.
Οι κυρίες Παπακωνσταντίνου και Αναγνωσταρά δεν μετρήθηκαν παρά το γεγονός ότι αφήνουν να εννοηθεί ότι έχουν το “πράσινο φως” απο την Πειραιώς.
Οπως επίσης δεν μετρήθηκε και η πολιτευτής κα. Γιώτα Μπάγκα.
Και είναι κατανοητό ότι οι κυρίες Παπακωνσταντίνου και Αναγνωσταρά δεν έχουν δώσει ούτε καν ένδειξη πολιτικού στίγματος, όμως η κα. Μπάγκα έχει ενδιαφέρουσα πολιτική και κοινωνική δράση και ίσως να δικαιούτε και μία δεύτερη ευκαιρία, όπως λένε αρκετοί.
Και το ερώτημα είναι ποιός επέλεξε τα ονόματα και με ποιά κριτήρια.
Στην έρευνα μετρήθηκαν οι:
Χρήστος Δήμας, Νίκος Ταγαράς, Τάσος Γκιολής, Κώστας Κόλλιας, Γρηγόρης Καρπούζης και Μαριλένα Σούκουλη.
Αν τα ονόματα τα εδωσε η ΝΔ τότε έχει πολύ ενδιαφέρον, αν τα έβαλε η εταιρεία τότε μπορούν ακόμα να ελπίζουν οι κυρίες, διότι δεν αποφασίζει η εταιρεία αλλά το κόμμα για τους υποψηφίους με πολύ διαφορετικά κριτήρια.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn