Οι προτάσεις του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Οι κύριοι άξονες δράσης του Συμβουλίου

0
13
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πολλές από τις προτάσεις του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη βιώσιμη ανάπτυξη για την κυκλική οικονομία υιοθετήθηκαν στην εθνική στρατηγική που ανακοινώθηκε πρόσφατα, διαπιστώνει το Συμβούλιο στον διοικητικό απολογισμό που παρουσιάστηκε στη γενική συνέλευση.

Τονίζεται, ωστόσο, ότι απαιτούνται επιπλέον δράσεις, ώστε να υπάρξουν σύντομα απτά αποτελέσματα και ως προτεραιότητες αναδείχθηκαν η επίσπευση των Πράσινων Προμηθειών, η χρήση υφισταμένων χρηματοδοτικών εργαλείων για την ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας, η θέσπιση κοινών προδιαγραφών για δευτερογενή υλικά και η πιστή εφαρμογή της υφιστάμενης νομοθεσίας.

Οι κύριοι άξονες δράσης του Συμβουλίου για την προσεχή διετία περιλαμβάνουν ακόμη την Agenda 2030 του ΟΗΕ, την κλιματική αλλαγή και την περιβαλλοντική αδειοδότηση.

Για την Agenda 2030 και τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, προτεραιότητα είναι η ανταπόκριση στην ανάγκη των επιχειρήσεων για ενημέρωση και εκπαίδευση στην ανάπτυξη της στρατηγικής τους, όπως προέκυψε από την σχετική μελέτη που εκπονήθηκε πρόσφατα, καθώς και η συμμετοχή στην εθνική διαβούλευση με στόχο την ανάδειξη της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας ως βασικού συντελεστή για την βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας.

Στην Kλιματική Aλλαγή, μετά την συμβολή στη διαμόρφωση του πλαισίου λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Συστήματος Εμπορίας Δικαιωμάτων Εκπομπών (ΣΕΔΕ), προτεραιότητα έχει η ανάδειξη των πιθανών επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στην χώρα μας και η έγκαιρη προετοιμασία για την αντιμετώπισή τους.

Τέλος, σημειώθηκε πως στο θέμα των περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων παρατηρούνται ξανά μεγάλες καθυστερήσεις, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο στις επενδύσεις

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης ανανεώθηκε η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 01.07.2018 έως 30.06.2020, υπό την προεδρία του Ιωάννη Πανιάρα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn