Θ.Ευθυμίου | Τι δουλειά έχει ο Mr. αυτοκίνητο στην αυτοδιοίκηση;

0
257
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Kάποιοι άνθρωποι, ταυτίζονται με ότι κάνουν και ότι κάνουν, ταυτίζεται μαζί τους.

Είναι χαρισματικοί και το ταλέντο τους, ξεπερνά τις όποιος ανθρώπινες αδυναμίες και δυσκολίες.

Στην Κορινθία όταν λες αυτοκίνητο, ο νους αυτόματα τρέχει στον Θανάση Ευθυμίου.

Τον άνθρωπο που έχει γεμίσει την Κορινθία με citroen,Chrysler, Jeep και Isuzu.

Τον ξέρουν και οι πέτρες ως τον Mr. αυτοκίνητο…!!!

Μα πάνω απο όλα τον μηχανικό, που ακόμα και σήμερα, δεν θα τον δείς στην βιτρίνα ή στο γραφείο του, μα κάτω απο ένα αυτοκίνητο με το κατσαβίδι στο χέρι.

Αυτό του αρέσει και αυτό κάνει, περίπου 40 χρόνια και το κάνει με εντιμότητα και συνείδηση, γιατί του αρέσουν οι μηχανές και τα αυτοκίνητα. Ο ίδιος τις περισσότερες φορές κινείται με αντίκες και πρόσφατα με το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Είναι ο πρώτος που έφερε στην Κορινθία τα Ελληνικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα ECOCAR,τα οποία απο τα τέλη του Νοεμβρίου θα τα δείτε να κινούνται στους δρόμους του νομού.

Πέρα απο όλα αυτά ο Θανάσης Ευθυμίου είναι ένας εξαιρετικός καλοσυνάτος άνθρωπος, που σπάνια δεν χαμογελά. Πράος και ευγενής με όλους.

Απο τις δυσκολίες των παιδικών του χρόνων στην Βόχα μέχρι και σήμερα, δεν έχασε ποτέ την αισιοδοξία του και την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους.

Τι δουλειά έχει λοιπόν αυτός με την πολιτική και ιδιαίτερα με την αυτοδιοίκηση;

Με την παραίνεση του αδελφικού φίλου Δημήτρη Βούρβουλα, αλλά και άλλων αποφάσισε να στηρίζει ενεργά και έμπρακτα, στον δήμο Βέλου-Βόχας έναν νέο άνθρωπο, τον οποίο πιστεύει τον Θανάση Μανάβη και να κατέβει μαζί του.

Οι διαχρονικές και ισχυρές του φιλίες σε όλη την περιοχή της Βόχας, αλλά και οι επαγγελματικές του δραστηριότητες, θα ενισχύσουν αποφασιστικά τον συνδυασμό του Μανάβη και το πιθανότερο είναι να φέρουν τον ίδιο στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βέλου-Βόχας.

Ο Θανάσης Ευθυμίου είναι ένας ικανός πολίτης σε εποχές σαν την σημερινή, μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά την κοινωνία αλλά και τους συνανθρώπους του.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn