Τι έδειξε η συνάντηση των νέων με τον Σταυρέλη

    0
    38
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Ενα πυκνό ακροατήριο, νέων γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα και το φουαγιέ του Επιμελητηρίου της Κορίνθου.

    Κορίνθιοι νέοι, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της νεολαίας του συνδυασμού “Πνοή Δημιουργίας” του Νίκου Σταυρέλη, στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν απόφοιτοι Πανεπιστημιακών σχολών.

    Ο Σταυρέλης ως συνετός άνθρωπος και και με ένα προφίλ, σοβαρότητας και κύρους προσελκύει εύκολα νέα παιδιά με πτυχία αλλά ακόμα όπως έδειξε τουλάχιστον η συγκέντρωση έχει πολύ δουλειά στους νέους, της εργασίας αλλά και τους άνεργους νέους,

    Εχει πολύ μεγάλη σημασία η ανθρωπογεωγραφία του ακροατηρίου.

    Φάνηκε καθαρά ότι οι περισσότεροι ήταν πρώην ψηφοφόροι του δημάρχου Κορινθίων, αλλα και του κ.Νανόπουλου, από το κέντρο της πόλης και τις δυτικές συνοικίες της.

    Αυτό σημαίνει ότι εκλογικά είναι πολύ πιο πέρα από τον Συνοικισμό και έμμεσα απάντησε σε όσους πιστεύουν ότι κάτω από τις γραμμές μειώνεται η παρέμβαση του. Δεν είναι έτσι ή τουλάχιστον στο Επιμελητήριο φάνηκε το αντίθετο.

    Η συνάντηση της νεολαίας στο Επιμελητήριο, προφανώς βοήθησε όσους επικοινωνιακά στηρίζουν τον συνδυασμό “Πνοή Δημιουργίας”, να αντιληφθούν, πως πρέπει να κινηθούν το επόμενο διάστημα σε χώρους που είναι ευαίσθητοι, αλλά θα κάνουν την διαφορά.

    Η νεολαία, που ενημερώνεται κύρια μέσα απο τα social media, είναι ένας χώρος προνομιακός, αλλά και δύσκολος, ο οποίος θα δώσει την Πολ ποζίσιον για τον δεύτερο γύρο και η προσέγγιση της είναι περίπλοκη και χρειάζεται φαντασία.

     

     

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn