Μπορεί να έχει τύχη ο Γιάννης Μπουντρούκας;

    0
    29
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Η απόφαση να κατεβάσει το ΚΙΝΑΛ δικό του υποψήφιο στην περιφέρεια Πελοποννήσου, δεν λήφθηκε στο πόδι. Ηταν το αποτέλεσμα έντονων διεργασιών που απο τις αρχές καλοκαιριού είχαν ξεκινήσει σε όλους τους νομούς της περιφέρειας, πολλών συσκέψεων στελεχών και επιθυμία ψηφοφόρων του Κινήματος, που δεν ήθελε πλέον να εγκλωβιστούν σε ανύπαρκτα διλήμματα.
    Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να έχει εκλογική δύναμη 8% αλλά οι Πασόκοι είναι πολλές χιλιάδες στην Πελοπόννησο.
    Το πρώτο πρόβλημα του Μπουντρούκα είναι οι “θεματοφύλακες” του ΠΑΣΟΚ που είναι βαθειά αγκιστρωμένοι στην Τατουλική μηχανή.
    Οι αντιπεριφερειάρχες του Τατούλη, που κατά καιρούς θυμούνται ότι είναι ΠΑΣΟΚ, πιστεύουν ότι μόνο αυτοί μπορούν να εκφράσουν τον χώρο και ότι οι επιλογές τους πρέπει να γίνονται σεβαστές απο όλους.
    Βέβαια οι επιλογές των Πασόκων του Τατούλη, είναι καθαρά προσωπικές επιλογές τους, που πρώτο μέλημα τους είναι να εξασφαλίζουν την δική τους επανεκλογή και όχι ο πολιτικός τους χώρος.
    Πρέπει να βρεθεί άμεσα τρόπος ο Μπουντρούκας, να βάλει στο περιθώριο τους Τατουλικούς, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν έχουν καμία πρόσβαση στον δημοκρατικό χώρο, αλλά μιλούν για λογαριασμό του.
    Στοίχημα όμως για τον Μπουντρούκα είναι η στήριξη των κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ της Πελοποννήσου, βουλευτών και στελεχών.
    Αυτό θα φανεί απο τα ψηφοδέλτια που θα κατεβάσει σε κάθε νομό.
    Αν του βάλουν πλάτη και κάνουν τα αυτονόητα, τότε η υποψηφιότητα αυτή θα κρίνει αποφασιστικά ακόμα και το τελικό αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών, όπως και το πρόσωπο του νέου περιφερειάρχη.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn