Μία συνέντευξη χωρίς κανένα αποδέκτη..!

    0
    27
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Μπορεί ο ίδιος να είπε εισαγωγικά ότι…”τρέχουν τα γεγονότα”, αλλά τίποτα συνταρακτικό ή έκτακτο δεν προέκυψε απο την χθεσινή συνέντευξη τύπου που έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιάτου κ.Μάρκος Λέγγας.

    Πιθανόν να ήταν ένα τρικ για να δημιουργήσει πολιτικό γεγονός ο υποψήφιος προκειμένου να ανακόψει την φόρα που έχει πάρει ο δήμαρχος, ο οποίος κάθε μέρα ανακοινώνει νέες χρηματοδοτήσεις και κερδίζει τις εντυπώσεις.

    Η καταγγελία “τρωκτικών”, “παραγόντων” και λοιπών “διαπλεκομένων” στο Κιάτο, δεν συνιστά αυτοδιοικητικό γεγονός και πολύ περισσότερο δεν είναι κάτι καινούριο, που διαμορφώνει νέες συνθήκες.

    Ισως να έχει ενδιαφέρον η πρόταση-πρόκληση των 10 σημείων για την συγκρότηση αντι-Σταματοπουλικού μετώπου, αλλά μία γενικόλογη πρόταση χωρίς συγκεκριμένο αποδέκτη, δεν μπορεί να βρει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει.

    Είναι εφικτή η δημιουργία ενός μετώπου όλης της αντιπολίτευσης εναντίον του δημάρχου;

    Ακόμα και να ήταν εφικτή, που δεν είναι, θα ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να γίνει στον Σπύρο, διότι θα τον έβγαζε απο τον κόπο και την βάσανο της δεύτερης Κυριακής.

    Οταν έχεις ένα δήμαρχο, που παράγει καθημερινά, βάζει αυτός την ατζέντα της συζήτησης και δεν δείχνει σημάδια κόπωσης στην κοινωνία και στην ομάδα του, τότε ένα μέτωπο εναντίον του, με πρόσχημα την αλλαγή του προσώπου, δεν είναι εύκολο να βρείς πρόθυμους συνομιλητές.

    Απο την στιγμή που στο Κιάτο, κανείς δεν έχει εξηγήσει με επαρκή αυτοδιοικητικά και κοινωνικά κριτήρια γιατί πρέπει να αλλάξει ο δήμαρχος, η συζήτηση περιορίζεται και δεν συγκινεί την κοινωνία.

    Είναι ο Σταματόπουλος δέσμιος σκανδάλων;

    Είναι ένας άπραγος δήμαρχος, που χάνει χρημαδοτήσεις και έργα για τον δήμο του;

    Είναι δέσμιος συμφερόντων και ποιά είναι τα συμφέροντα αυτά;

    Είναι προκλητικός,ερειστικός και ανάλγητος στην κοινωνία;

    Αυτά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν ή να ανατραπούν.

    Οσο δεν τα απαντούν οι “αντίπαλοι” του, τα απαντά μόνη της η κοινωνία και με τα δικά της κριτήρια.

    Για να επέλθει η “αλλαγή” οι πολίτες πρέπει να απορρίψουν το παλιό και να νοιώσουν ασφάλεια και ελπίδα με το νέο.

    Οσο δεν απορρίπτουν το παλιό και όσο το νέο δεν μπορεί να τους  βάλει αντιμέτωπους με το κυριάρχο και καθοριστικό ερώτημα, το Κιάτο θα εξακολουθεί να έχει δήμαρχο τον Σπύρο Σταματόπουλο.

     

     

     

     

     

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn