Καρασάββας | Πάει για ρεκόρ ψήφων στο “άβατο” του Συνοικισμού!

    0
    114
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Ο Γιάννης Καρασάββας, είναι αυτοδιοικητικά αυτοδημιούργητος και κανείς δεν περίμενε στις προηγούμενες εκλογές να πάρει στον Συνοικισμό τόσο μεγάλο αριθμό σταυρών με την παράταξη του κ.Βασίλη Νανόπουλου.
    Στο δημοτικό συμβούλιο πολύ γρήγορα,αντιλήφθηκε τα αδιέξοδα στην παράταξη “Συμμαχία Πολιτών” και διαχώρισε νωρίς την θέση του από τον επικεφαλής κ.Νανόπουλο.
    Κατά καιρούς υπήρξαν αιχμηρές αντιπαραθέσεις στο δημοτικό συμβούλιο ανάμεσα στους κκ. Καρασάββα και Νανόπουλου, που έχουν κάνει απαγορευτική μία πιθανή συνεργασία τους στις προσεχείς εκλογές, γιατί ο Καρασάββας είναι αυθεντικός και δεν είναι ανακόλουθος.
    Μπορεί να αποτελεί διακαή πόθο του δημάρχου που όμως το 2014 τον είχε απορρίψει..!!!
    Η συνεργασία του με την δημοτική παράταξη που διοικεί τον δήμο, είναι σχετικά ανέφικτη και πολύ δύσκολη με δεδομένο ότι στον Συνοικισμό που είναι η κύρια πηγή ψήφων του δημοτικού συμβούλου τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τον κ.Πνευματικό και μην ξεχνάμε ότι ο Συνοικισμός έχει 9.000 ψηφοφόρους.
    Είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Καρασάββας είχε ακολουθήσει από την αρχή το εγχείρημα Χασικίδη και μάλιστα ένθερμα.
    Αν υποθέσουμε ότι υπάρξει συνεργασία Νίκου Σταυρέλη και Γιάννη Καρασάββα κάτι που κοινωνικά (το θέλει ο Συνοικισμό)  και αυτοδιοικητικά είναι εξαιρετικά εφικτό τότε ο Καρασάββας πάει για ρεκόρ ψήφων, ενώ ταυτόχρονα ολόκληρη η συνοικία μετατρέπεται σε πολιτικό “άβατο”…!
    Ο Συνοικισμός έχει ξεσηκωθεί και το κλίμα είναι εντυπωσιακό σε όλες τις γειτονιές.
    Ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία του,ο παραμελημένος Συνοικισμός θα αποκτήσει τόσο δυνατή φωνή και θα μπορέσει να διεκδικήσει μία καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους του.
    Κοντός ψαλμός αλληλουία…

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn