Δυνατά στο παιχνίδι ο Βασιλείου με δυνατό ψηφοδέλτιο!

    0
    28
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Με ένα ψηφοδέλτιο, που αποτελεί αληθινή έκπληξη για το Λουτράκι, ξεκίνησε το Σάββατο το βράδυ ο γιατρός Δημήτρης Βασιλείου.
    Ενα παράθυρο αισιοδοξίας άνοιξε στον πολύπαθο δήμο που εναγωνίως αναζητά, διέξοδο απο την βαθειά πολιτισμική κρίση που τον έχει οδηγήσει σε καθυστέρηση και διαρκή υποχώρηση.
    Τα πρόσωπα που απαρτίζουν τον συνδυασμό του, είναι, άφθαρτα και δεν έχουν προκαλέσει ποτέ την τοπική κοινωνία, ενώ παράλληλα έχουν έντονη κοινωνική παρουσία.
    Ο γιατρός αναζήτησε και βρήκε δημιουργικούς πολίτες, απο όλες τις κοινωνικές τάξεις και μαζί τους κτίζει μία πρόταση για τα δημοτικά πράγματα, που θα φέρει την κοινωνία σε μεγάλα διλήμματα στον δρόμο προς τις εκλογές.
    Ο κ.Βασιλείου, χωρίς να μπεί σε καμία διαδικασία, συναλλαγής ή συνάθροισης μικροσυμφερόντων,επέλεξε ανθρώπους που ο καθένας έχει μία συνεπή κοινωνική πορεία και καταγεγραμμένο ήθος στις τοπικές κοινωνίες.
    Το Σάββατο το βράδυ, έγινε η πρώτη συνάντηση των πρώτων 25 υποψηφίων στο Λουτράκι για να γνωριστούν μεταξύ τους οι υποψήφιοι και να συζητήσουν τον τρόπο που θα κινηθούν μέχρι τις εκλογές.
    Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι ο συνδυασμός “Ωρα για δράση”, δεν θα έχει καμία σχέση με όλους τους άλλους που θα κατέβουν, γιατί ποιοτικά θα είναι πολύ μακριά και θα δίνει την αίσθηση της νέας εποχής που τόσο ανάγκη έχει πλέον ο άλλοτε ισχυρός δήμος.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn