Ανατροπή | Το λευκό T-shirt της φετινής σεζόν

0
25
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι φετινές τάσεις στη μόδα διαπνέονται από έναν ανεπαίσθητο σουρεαλισμό. Αυτό που ήταν άσχημο (τα χοντροκομμένα αθλητικά), γίνεται όμορφο, τα χρώματα συνδυάζονται με έμπνευση από πίνακες του Νταλί και το λευκό T-shirt δε μοιάζει με λευκό T-shirt. Ναι, έτσι ακριβώς.

Μέχρι τώρα, το λευκό Τ-shirt ήταν αυτό που εννοούσε η λέξη- μια άσπρη μπλούζα με κοντά μανίκια και τετράγωνο σχήμα που θύμιζε το γράμμα “Τ”. Σήμερα, το λευκό T-shirt συνδέεται ακόμα με την ίδια εικόνα (εντάξει, δεν έχουν καθαιρεθεί ακόμα τα πάντα), αλλά τη φετινή σεζόν φαίνεται ότι το βασικότατο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας αποκτά ένα στενό αδερφάκι, που κινδυνεύει επικίνδυνα να επικρατήσει.

To φετινό λευκό T-shirt λοιπόν, είναι μακρυμάνικο. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία εξαιρετικά απλή μακό μπλούζα (όπως άλλωστε και το T-shirt), με μοναδική, τσαχπίνικη λεπτομέρεια τα κουμπάκια στο μπροστινό μέρος- το χαϊδευτικό του είναι henley top.

Οι Instagramers ήδη το φορούν με απλό τζιν και μποτάκια- α λα γαλλικά, αφού το νέο κομμάτι ταιριάζει ιδανικά σε outfits που χαρακτηρίζονται από απλότητα. 

Λιγότερο κοφτερό από το λευκό crispy Τ-shirt, αλλά περισσότερο σοφιστικέ και cozy, το νέο βασικό λευκό της μόδας είναι μια ευχάριστη αφορμή για να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα- έστω και προσωρινά.

Παρακάτω δες τρεις εκδοχές του henley top. 

Δες το εδώ.

Λευκό τοπ με ύφανση ριπ και πέρλες, Donni, $163

Δες το εδώ

Λευκό μακρυμάνικο τοπ με κουμπιά, H&M, 14,99 €

Δες το εδώ.

Λευκό henley top με κουμπιά, Urban Outfiters, 45.00 €
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn