Έρευνα | Στο ίδιο κρεβάτι μόνο για σεξ!

0
131
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

❱❱ Σύμφωνα με Αμερικανό επιστήμονα, τα ζευγάρια που κοιμούνται χωριστά έχουν καλύτερη ερωτική ζωή

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Πέτα τον σύζυγο έξω από την κρεβατοκάμαρα, αν θέλεις να δεις άσπρη μέρα στο… κρεβάτι, συμβουλεύει διακεκριμένος νευροεπιστήμονας αμερικανικού πανεπιστημίου, επισημαίνοντας ότι τα ζευγάρια που κοιμούνται χωριστά έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή.

Ο 42χρονος καθηγητής του πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας Μάθιου Γουόκερ με άρθρο του στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» σημειώνει ότι το 45% των ζευγαριών που κοιμούνται σε διαφορετικά δωμάτια ντρέπονται να το πουν δημόσια. Νιώθουν σαν να κάνουν κάτι κακό, ενώ αντίθετα, σύμφωνα με τον ειδικό που θεωρείται αυθεντία σε θέματα του ύπνου, αυτή η επιλογή τα βοηθά να κάνουν καλύτερο σεξ, αλλά και να καβγαδίζουν λιγότερο.

Ο Γουόκερ εξηγεί ότι όταν οι σύντροφοι κοιμούνται χώρια αποφεύγονται προβλήματα κατά τον ύπνο που θα τους αφήσουν άυπνους, γεγονός που έχει σοβαρές συνέπειες στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. Για να το τεκμηριώσει επικαλείται έρευνα του πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας, η οποία έδειξε ότι μία στις 10 μακροχρόνιες σχέσεις διαλύεται εξαιτίας προβλημάτων στον ύπνο.

«Γίνεται φαύλος κύκλος, διότι όταν ο σύντροφός σου δεν κοιμάται δεν κοιμάσαι ούτε εσύ και αντίστροφα» λέει ο νευροεπιστήμονας. Εξηγεί ότι την επόμενη ημέρα οι δύο παρτενέρ είναι εκνευρισμένοι, με αποτέλεσμα να ξεσπούν πιο εύκολα καβγάδες, ενώ παράλληλα νιώθουν πιο κουρασμένοι και έχουν λιγότερη διάθεση για χάδια και σεξ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn