Η Κόρινθος 2006 με +2 μόνη στην κορυφή της Α΄Κορινθίας

0
106
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μόνη στη κορυφή της Α΄ κατηγορίας  Κορινθίας   έμεινε η Κόρινθος 2006 καθώς στα πλαίσια  της 5ης αγωνιστικής ημέρας σήμερα   επικράτησε στο ΔΑΚ Κορίνθου με 4- 0 επί του Αστέρα Δερβενίου. Στο 3΄  ο Καπλατζης είχε σουτ στο οριζοντιο δοκαρι του Αστέρα ενώ στο 40′ ο Μάκης Μυριωτης άνοιξε το σκορ ο οποίος στο 76’έγραψε και το 3-0  Ενδιάμεσα ο Σάκης Τζανετος είχε γράψει το 2-0 στο 60′, ενώ το σκορ έκλεισε ο Δημήτρης Τσατσοπουλος στο 84′ με σουτ με αμυντικό του Αστέρα να βρίσκει τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα του Βασιλακοπουλο.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Κοτοβ  (46′ Τσατσοπουλος),Φιλης,    Μαγγινας, Τριμπονιας, Μαυρελης, Χατζησοφρωνιου, Γκουριωτης, Μυριωτης  (85′ Μπαμπαι),    Καπλατζης (79′ Ευστρατιαδης ),Τζανετος  (85′ Ντομι ).

ΑΣΤΕΡΑΣ :Βασιλακοπουλος,Κουτρουλης, Γεωργοπουλος, Βυζας, Σκιαδας, Εξαρχος, Ταφα, Μετεβελης, Μερκουρης, Βασιλειάδης, Αλιου. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Αθανασουλης,Μεντης, Ζωγράφου &  Παπαγγελοπουλος.

Την ίδια στιγμή  ο ΑΟ Ζευγολατιού έμεινε στο 0 – 0  στο Βέλο με την τοπική  Ελλάδα, στο βοχαΐτικο  ντέρμπι.

Στο Κιάτο , ο Πέλοπας , νίκησε με 2 – 0 τον Παννεμεατικό που τώρα κινδυνεύει , ενώ την ίδια ώρα στο «Θώδειο» στάδιο ΑΟ Λουτρακίου και Τενεάτης Αθικίων μοίρασαν βαθμούς και τέρματα με σκορ 1 – 1.

Στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής σάρωσε με 5 – 0 τον Άγιο Γεώργιο, ενώ η Θύελλα Πετρίου έμεινε στο 0 – 0 με  τον Σαρωνικό Γαλατακίου, όπως

και στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος με τον Πανκαμαριακό, τη στιγμή οι Άγιοι Θεόδωροι έχασαν με 0 – 1 από τον ΠΑΣ Κλένια.

Η 5η αγωνιστική

ΑΟ Λουτράκι – Τενεάτης Αθικίων 1 – 1
Θύελλα Πετρίου – Σαρωνικός Γαλατακίου  0 – 0
Α.Σ. Κόρινθος 2006 – Αστέρας Δερβενίου  4 – 0
Ηρακλής Ξυλοκάστρου – Αγ. Γεώργιος 5 – 0
Ατρόμητος Χιλιομοδίου – Πανκαμαριακός  0 – 0
Αγ. Θεόδωροι – ΠΑΣ Κλένια 0 – 1
Πέλοπας Κιάτου – Παννεμεατικός 2 – 0
Ελλάς Βέλου – ΑΟ Zευγολατιού 0 – 0

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn