Φωτογραφίζει Μανάβη η ανακοίνωση της Ενωτικής Ριζοσπαστικής Παράταξης Βέλου-Βόχας!!!

0
45
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Χθες βράδυ έδωσε στη δημοσιότητα η Ενωτική Ριζοσπαστική Παράταξη Βέλου-Βόχας την απόφασή της για το δεύτερο γύρο των εκλογών.

Εχει σημασία να διαβάσουμε προσεκτικά το κείμενο που υπογράφουν το σύνολο των μελών της.

Αρχικά να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα το πρωί ο Στεργιόπουλος είχε αναρτήσει στο Facebook επιστολή η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ έδινε συγχαρητήρια στον απερχόμενο δήμαρχο κ. Παπακυριάκο για το εκλογικό αποτέλεσμα και την τρίτη θητεία του! Η ανακοίνωση «ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ» από παντού εν ριπή οφθαλμού, αφού φαίνεται ότι στην παράταξη του Στεργιόπουλου οι φωνές που δεν συμφωνούσαν με το πνεύμα μιας τέτοιας επιστολής ήταν πάρα πολλές!

Αργά χθες βράδυ λοιπόν, αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της παράταξης στο Facebook μια «σολομώντεια» ανακοίνωση η οποία όμως αξίζει να διαβαστεί προσεκτικά από όλους γιατί φαίνεται ότι τελικά με έντεχνο, αλλά και σαφή τρόπο, υπογραμμίζει την προτίμηση των μελών προς συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο!

Καταρχήν πρέπει να πούμε ότι το «μάζεμα» της αρχικής επιστολής Στεργιόπουλου, δείχνει εμφανώς ότι: α) Η πλειοψηφία των μελών της παράταξης δεν συμφωνούσε με το πνεύμα της επιστολής (υπέρ Παπακυριάκου) και β) Ο Στεργιόπουλος είναι αδύναμος στο εσωτερικό της και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβάλλει την άποψή του.

Όσον αφορά στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης υπάρχουν τρία σημεία τα οποία εμφανώς στρέφονται κατά του απερχόμενου δημάρχου Βέλου-Βόχας και φωτογραφίζουν ως επιθυμητό δήμαρχο για τη δεύτερη Κυριακή, τον Θανάση Μανάβη:

  1. Η έκκληση για μαζική προσέλευση στην κάλπη. Η αποχή είναι γνωστό ότι ευνοεί τον Αννίβα Παπακυριάκο.
  2. Η αναφορά στη γνώση (και όχι στη συνείδηση) των δημοτών για την επιλογή του καταλληλότερου δημάρχου. Καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η Ενωτική Ριζοσπαστική Παράταξη στράφηκε κατά του απερχόμενου δημάρχου με κείμενα και δημοσιεύσεις όπως: «Έχουν σχέση οι δρόμοι στο δήμο μας με το κεφαλοτύρι; Βεβαίως γιατί έχουν και τα δύο τρύπες», «Θα πετάγαμε τα χρήματά μας στα σκουπίδια; Και όμως το κάνουμε», «Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά. Και η άλλη μισή υποχρέωση του Δήμου», «Ολοκληρωμένο Πολεοδομικό Σχέδιο, τώρα!!!» και άλλα. Επομένως, υπάρχει η γνώση για το ποιον δήμαρχο δεν πρέπει να επιλέξει ο κόσμος! Ο απερχόμενος, κ. Παπακυριάκος, έχει με πολλούς τρόπους χαρακτηριστεί ως ανεπαρκής και ακατάλληλος!!!
  3. Τέλος, σημαντικό σημείο είναι η αναφορά στο πνεύμα του νέου νόμου της αυτοδιοίκησης. Ο «Κλεισθένης» ως γνωστόν έχει κατηγορηθεί από τον Αννίβα Παπακυριάκο σε κάθε ομιλία του ως το χειρότερο σύστημα, ως ο νόμος που θα φέρει ακυβερνησία και χάος στη διοίκηση του δήμου. Η ανακοίνωση ωστόσο της Ενωτικής Ριζοσπαστικής Παράταξης καλεί το νεοεκλεγέν δημοτικό συμβούλιο να λειτουργήσει στο πνεύμα συνεργασίας αυτού του νόμου!!! Επομένως, γεννάται το ερώτημα: Ποιος δήμαρχος μπορεί να λειτουργήσει σ’ αυτό το πνεύμα; Σίγουρα, όχι ο Παπακυριάκος, ο οποίος το απαξιώνει σε κάθε ομιλία του.

Αβίαστα, λοιπόν, μπορούμε να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι αφενός το τάχιστο «μάζεμα» της πρώτης ανακοίνωσης Στεργιόπουλου, αφετέρου τα τρία σημεία της χθεσινοβραδινής παραταξιακής ανακοίνωσης φωτογραφίζουν ξεκάθαρα τον Θανάση Μανάβη ως τον υποψήφιο δήμαρχο που προκρίνουν τα μέλη της Ενωτικής Ριζοσπαστικής Παράταξης ως νέο δήμαρχο Βέλου-Βόχας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Απόψε, Τετάρτη 29 Μαΐου συνεδρίασε η παράταξή μας για να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα.
Την επόμενη Κυριακή θα ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία, με την επιλογή του νέου δημάρχου.
Καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στην ψηφοφορία και να δώσουν την προτίμησή τους σε όποιον από τους υποψηφίους κρίνουν ότι θα υπηρετήσει αποτελεσματικότερα τα συμφέροντα του δήμου.
Ο κάθε πολίτης, συμπεριλαμβανομένων των μελών μας, έχει αρκετή γνώση ώστε να επιλέξει μόνος του, χωρίς άνωθεν συμβουλές και καθοδηγήσεις, αυτόν που εκτιμά σαν καταλληλότερο.
Ευχόμαστε στο νεοεκλεγέν Δημοτικό συμβούλιο να ενεργήσει στο πνεύμα της συνεργασίας που επιτάσσει ο νέος νόμος.
Εμείς ως παράταξη θα λειτουργήσουμε με βάση τα παρακάτω:
· Προβολή των μεγάλων και σημαντικών προβλημάτων του Δήμου,
· Προώθηση της ιδέας των συγκλίσεων όλων των παρατάξεων για τα μεγάλα θέματα -προτάσεις,
· Σοβαρή εποικοδομητική κριτική στις προτάσεις του Δημάρχου που θα ψηφιστεί τη δεύτερη Κυριακή
· Στηλίτευση και ανάδειξη των ατασθαλιών.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν και να τους υποσχεθούμε ότι θα είμαστε δίπλα τους και στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, όπως και σε κάθε άλλο πολίτη που θα χρειαστεί τη δική μας βοήθεια και παρέμβαση, ανεξάρτητα τι και ποιόν θα έχει ψηφίσει.
Η παράταξη
“Το Μέλλον Σήμερα” /Ενωτική Ριζοσπαστική Παράταξη Βέλου-Βόχας
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn