Στα 4,10 ευρώ το κιλό στο φρέσκο ελαιόλαδο της Λακωνίας

0
69
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με τιµή παραγωγού στα 3 ευρώ το κιλό, ο Αγροτικός Συνεταιρισµός Μολάων-Πακίων κατάφερε να πουλήσει όλα τα αποθέµατά του από την περσινή χρονιά, περί τους 330 τόνους. Από αυτούς, οι 220 τόνοι αγοράστηκαν από την εταιρεία Χελιώτης ΑΕ, ενώ οι υπόλοιποι 110 τόνοι από µια ιταλική εταιρεία, σύµφωνα µε τον διευθυντή της οργάνωσης Παναγιώτη Ντανάκα. Όπως εξήγησε ο ίδιος στο Agronews, «τα αποθέµατα παραµένουν ακόµα σεβαστά για τα δεδοµένα της περιόδου και θα έπρεπε να µην υπάρχουν», ενώ οι τιµές κυµαίνονται από τα 2,75 ευρώ µέχρι τα 3 ευρώ για την περιοχή της Λακωνίας.

Το φρέσκο ελαιόλαδο, από την ποικιλία αθηνολιάς, κυµαίνεται την περίοδο αυτή στα 4 µε 4,10 ευρώ το κιλό. Ήδη έχουν γίνει πράξεις στους Αγίους Αποστόλους και στο συνεταιρισµό του Αγίου ∆ηµητρίου, µε 4,30 και 4,20 ευρώ το κιλό. Ωστόσο, «οι µεγάλες επώνυµες ιταλικές εταιρείες δεν έχουν µπει ακόµα για τα καλά στη Λακωνία» όπως αναφέρει ο κ. Ντανάκας, εξηγώντας ότι «όποτε εµφανίζονται, παίρνουν κανένα βυτίο, γιατί φέτος δεν είναι µεγάλη η παραγωγή, γεγονός που δεν επιτρέπει κάποια µεγάλη προσφορά. Πάντως ό,τι βγαίνει από φρέσκο ελαιόλαδο φεύγει, γιατί έχει ζήτηση».

Ήδη πάνω από 360 τόνους αγουρέλαιο έχει πουλήσει ο Α.Σ Αγίων Αποστόλων, εκ των οποίων οι 200 τόνοι δόθηκαν µε τιµή παραγωγού στα 4,30 ευρώ το λεπτό, ενώ οι υπόλοιποι στα 4,10 ευρώ, σύµφωνα µε τον πρόεδρο του συνεταιρισµού Παναγιώτη Μπατσάκη. Ο ίδιος δηλώνει ικανοποιηµένος από το φετινό ξεκίνηµα, σηµειώνοντας ωστόσο ότι «το µεγαλύτερο πρόβληµα είναι η πρόωρη ωρίµανση, η οποία ανεβάζει τις οξύτητες, αλλά και το γλοιοσπόριο». Πάντως όπως ανέφερε «µέχρι τώρα τα έχουµε καταφέρει και δεν έχουµε υπερβεί του 0,4 βαθµούς οξύτητας».

Η νέα περίοδος στο Ηράκλειο της Κρήτης δεν έχει ξεκινήσει ακόµα, ενώ οι τιµές για τα περσινά ελαιόλαδα δεν ξεπερνούν τα 2,75 ευρώ το κιλό, σύµφωνα µε τον παραγωγό Μιχάλη Τσαγκαράκη. Για την φετινή παραγωγή, ο κ. Τσαγκαράκης ανέφερε ότι «προς το παρόν είµαστε ακόµα καλά», κρατώντας επιφυλάξεις για το τι µέλλει γενέσθαι τις επόµενες ηµέρες. «Πράξεις γίνονται µε 2,60 έως και 2,75 ευρώ, ανάλογα µε τον έµπορο, όµως το ελαιόλαδο µε τιµή κάτω από τα 3 ευρώ το κιλό δεν συµφέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn