Πανευρωπαϊκή επιτυχία Πιτσάκη και Επιμελητηρίου Κορινθίας

0
24
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μία τεράστια Πανευρωπαϊκή επιτυχία του Επιμελητηρίου Κορινθίας, που συνεχίζει ακάθεκτο στην υλοποίηση ακόμα και των πλέον μεγάλων στόχων της νέας διοίκησης του.

Μετά την επιτυχία της εμπορικής έκθεσης στην Κόρινθο, την εξασφάλιση του προγράμματος του 1,5 εκατομμύριο ευρώ για την επιμόρφωση( Κατάρτιση 1250 εργαζομένων στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας), ο αγώνας του Παναγιώτη Πιτσάκη και των συνεργατών του, ξεπερνά τα Εθνικά όρια, κάνοντας πράξη, την δέσμευση του για ένα επιμελητήριο, ανοικτό στον κόσμο.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας είναι και επίσημα πλέον, το μοναδικό επιμελητήριο της χώρας, που συμμετέχει, ισότιμα, στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ sport!

Ο νέος τρόπος αντίληψης στην διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας, η στοχευμένη δράση και η εξωστρέφεια, φέρνουν κάθε μέρα πολύτιμους πόρους για τους επιχειρηματίες της Κορινθίας.

Το πρόγραμμα Erasmus+ sport με τίτλο HEMA (Healthy Employee, Mobile and Active) στο οποίο συμμετέχει ως συνεργάτης (Partner) το Επιμελητήριο Κορινθίας, εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με συνολικό προϋπολογισμό € 397.208,00.

Ο πρόεδρος κ.Παναγιώτης Πιτσάκης σε δηλώσεις του επισήμανε:

“Είχαμε υποσχεθεί ότι θα βγάλουμε την Κορινθιακή επιχειρηματικότητα, από τον Ισθμό και θα την πάμε σε όλη την Ευρώπη, γιατί πιστεύουμε στους δικούς μας επιχειρηματίες. Ανοίξαμε τα φτερά του επιμελητηρίου, δουλεύουμε όλοι καθημερινά και άρχισαν πλέον σε πείσμα της μιζέρια να φτάνουν τα ευχάριστα νέα. Αυτή την φορά, που είναι και η πρώτη σε όλη την Ελλάδα, είναι η ίδια η Ευρωπαϊκή επιτροπή, που μας έκρινε ικανούς να διαχειριστούμε ένα σπουδαίο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, μαζί με μεγάλους και σημαντικούς συνεταίρους, απο όλη την Ευρώπη. Είναι μόνο η αρχή. Δεν σταματάμε εδώ”.

Το πρόγραμμα στοχεύει στο :

* να συλλέξει δεδομένα σχετικά με το επίπεδο φυσικής δραστηριότητας και κινητικότητας στους χώρους εργασίας της ΕΕ,

* να παράσχει συγκεκριμένες αποδείξεις για τη σημασία και τη συμπληρωματικότητα μεταξύ φυσικής δραστηριότητας και κινητικότητας,

* να σχεδιάσει ένα μοντέλο και πρόγραμμα για την υλοποίηση ενεργειών σωματικής δραστηριότητας και κινητικότητας για τις επιχειρήσεις,

* να προωθήσει και να παράγει εργαλεία διάδοσης για την εφαρμογή προγραμμάτων σωματικής δραστηριότητας και κινητικότητας στις επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει τον Ιανουάριο του 2019 και θα διαρκέσει μέχρι 2021.

Συμμετέχοντες

1. European Cyclist Federation (Belgium)

2. Club of cycling territories and cities (France)

3. One club from European Mutlisport Club Association, Tampere (Finland)

4. Instituto Biomecanica de Valencia (Spain)

5. European Platform for Sport Innovation (Belgium)

6. Sport Vlanderen (Government of Flanders) (Belgium)

7. Municipality of Daugavpils (Latvia)

8. A national sport federation

9. A chamber of commerce of Korinthia (Greece)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εταίρους για τη συνεργασία μας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn