Το πικάντικο χρώμα μαλλιών που κάνουν τώρα όλες

0
203
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Εκτός από τις τάσεις στο μακιγιάζ, κάθε σεζόν έχει τα δικά της trends και στα μαλλιά. Η ψημένη καρύδα, δηλαδή οι σκούρες ρίζες με άκρες που γλυκαίνουν σταδιακά προς το ξανθό είναι μία από τις φράσεις που θα ακούν συχνότερα φέτος οι κομμωτές (ή οι colorists, όπως λέγονται σήμερα εκείνοι που ειδικεύονται στο τέλειο χρώμα).

Η Ντακότα Τζόνσον στο Suspiria

Ωστόσο, όλο και περισσότερες πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ εμφανίζονται στη μεγάλη οθόνη με ένα συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών. Προφανώς είναι τυχαίο, προφανώς το απαιτούσε ο ρόλος, αλλά η συχνότητα είναι τέτοια που δεν μπορούμε (και δε θέλουμε) να την αγνοήσουμε.

H Lady Gaga στο A Star is Born

Το χρώμα της κανέλας, λοιπόν, η φωτεινή, κομψή απόχρωση που δημιουργείται όταν το φλογερό κόκκινο συναντά το ξανθό της πορσελάνινης κούκλας. Το strawberry blonde, στην πιο κεραμιδί εκδοχή του.

H Sophie Turner στο Dark Phoenix

Ταιριάζει ιδανικά σε λευκές επιδερμίδες, αλλά κολακεύει τις σταρένιες αν το πετύχεις στη σωστή απόχρωση. Είναι ένα χρώμα δήλωση, χωρίς να είναι έντονο, ένα χρώμα που λειτουργεί σχεδόν σαν αξεσουάρ, δίνοντας άλλη υφή στο κάθε ouftit.

H Amber Heard στο Aquaman, με την πιο έντονη, κόκκινη εκδοχή του

Τόσο ελκυστικό που θες να το τολμήσεις.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn