Η ευφορική ουσία που εκρήγνυται στον οργανισμό σου, όταν ερωτεύεσαι

0
25
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σύμφωνα με έρευνα του Syracuse University, μόλις το 1/5 του δευτερολέπτου είναι υπεραρκετό για να ξεκινήσει ο εγκέφαλός μας τις χημικές διεργασίες έκκρισης των ουσιών οξυτοκίνη, ντοπαμίνη, αδρεναλίνη και βασοπρεσίνη, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την ευφορία, τη χαρά και τον εκστασιασμό που νιώθουμε για το πρόσωπο, το οποίο μας ενδιαφέρει.

Συνεπώς, ο εγκέφαλός μας αποφασίζει πότε είναι η ιδανική στιγμή και ποιο το «κατάλληλο» πρόσωπο που θα ερωτευτούμε, ενώ δικαιολογεί και το γεγονός πως αρκετές φορές, όσο κι αν προσπαθούμε να δούμε κάποιον ερωτικά, τελικά δεν μας βγαίνει με τίποτα.

Όλες αυτές οι ουσίες έχουν την ίδια επίδραση στον οργανισμό με την κατανάλωση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, καθώς προκαλούν έντονη κινητικότητα, αδυναμία αίσθησης της πείνας και μια ανεξήγητη χαρά, η οποία λίγο αργότερα μεταφράζεται σε έρωτα.

Αυτό το «ξέφρενο πάρτυ» ορμονών ξεκινά σχεδόν κατευθείαν σε 12 διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου μας, με αποτέλεσμα να καταλαβαίνουμε αμέσως τη διαφορά στους χτύπους της καρδιάς μας, κάθε φορά που ο άνθρωπος για τον οποίο έχουμε δείξει τρομερό ενδιαφέρον, μας κοιτάει, πλησιάζει προς το μέρος μας, χαμογελάει ή μας ακουμπάει.

Δες ένα βίντεο με τη χημεία του έρωτα:

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn