Με χειροποίητες λεπτομέρειες και γραφιστική διάθεση

0
84
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι έντονες αντιθέσεις των χρωμάτων δοσμένες μέσα από τριχρωμίες και τετραχρωμίες σε συνδυασμό με τα γεωμετρικά σχήματα και την αυστηρότητα του σχεδιασμού αποτελεί τον βασικό κορμό του σχεδιαστή Στάθη Σαμαντά. Αυτή η αισθητική φέτος εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο με υλικά με έντονες υφές όπως το οικολογικό pony skin αλλά και το μεταλλικό μπροκάρ δίνοντας μια νότα μπαρόκ μέσα στην λιτότητα της γεωμετρίας.

Οι έντονες αντιθέσεις των χρωμάτων δοσμένες μέσα από τριχρωμίες και τετραχρωμίες σε συνδυασμό με τα γεωμετρικά σχήματα και την αυστηρότητα του σχεδιασμού αποτελεί τον βασικό κορμό του σχεδιαστή Στάθη Σαμαντά

Ένα βαθύ μοβ-μπλε συνδυάζεται με λευκό και μαύρο χρώμα σε γυαλιστερό λουστρίνι αλλά και σε καστόρια δουλεμένα patchwork με μπλε και γκρι εξώραφα. Το μπορντό με το πράσινο χορεύουν στην λάμψη των χρυσών λεπτομερειών όπως οι μεταλλικές σκαλιστές αγκράφες οι οποίες έχουν δεχθεί μια vintage επεξεργασία.

Πρόκειται για μια γραφιστική σύνθεση σχημάτων, χρωμάτων και υφών με φόντο την κόκκινη και μπεζ μαλακή φόδρα που ντύνει εσωτερικά τα παπούτσια. Οι φόρμες των παπουτσιών παραμένουν μυτερές στις πιο σέξι γραμμές της συλλογής ενω υπάρχει έντονη η παρουσία της καρέ φόρμας με block heel τα οποία δίνουν μια αριστοκρατική εικόνα, εκείνη της ήσυχης δύναμης σε σχέση με τα λεπτεπίλεπτα αλλά επιθετικά τακούνια στιλέτο.

Πρόκειται για μια γραφιστική σύνθεση σχημάτων, χρωμάτων και υφών με φόντο την κόκκινη και μπεζ μαλακή φόδρα που ντύνει εσωτερικά τα παπούτσια.

Όπως πάντα, οι χειροποίητες λεπτομέρειες και φινιρίσματα, τα μελετημένα καλαπόδια και υλικά από την Ιταλία από οίκους με τους οποίους συνεργάζονται διάσημα brand υποδημάτων, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα κατασκευής των παπουτσιών τα οποία είναι ήδη γνωστά για την άνεση τους αλλά και για την υψηλή αισθητική τους.

*Η συλλογή του σχεδιαστή Στάθη Σαμαντά είναι διαθέσιμη στο eshop www.stathissamantas.com αλλά και στο κατάστημα στο Κολωνάκι στην οδό Αναγνωστοπούλου 22. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3645233.

  • Οι φόρμες των παπουτσιών παραμένουν μυτερές στις πιο σέξι γραμμές της συλλογής ενω υπάρχει έντονη η παρουσία της καρέ φόρμας με block heel τα οποία δίνουν μια αριστοκρατική εικόνα, εκείνη της ήσυχης δύναμης σε σχέση με τα λεπτεπίλεπτα αλλά επιθετικά τακούνια στιλέτο.
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn