Η εποχή του Ηλία Λαρσινού ξεκίνησε δυνατά…!!!!

0
682
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Ομιλος Λαρσινός ήταν εκεί.
Οπως πάντα είναι εκεί, που η Κορινθία τον καλεί και τον χρειάζεται.
Με μεγαλοπρέπεια και το ίδιο γνώριμο σκηνικό, που πάντα αποτελεί σημείο αναφοράς για τις εκθέσεις της Κορινθίας.
Ομως φέτος όλα ήταν διαφορετικά.
Όλοι ήξεραν ότι θα έλειπε ο άνθρωπος με το πλατύ χαμόγελο και την χρυσή καρδιά, που έστησε την μεγαλύτερη αμιγώς Πελοποννησιακή εταιρεία και αποτελούσε επιχειρηματικό μα πάνω από όλα σύμβολο ανθρωπιάς και φιλίας.

Οι επισκέπτες της έκθεσης “Πελοπόννησος 2018”, προσέγγιζαν διστακτικά το περίπτερο του Ομίλου Λαρσινός, με μαγκωμένη την καρδιά,γνωρίζοντας ότι ο Γιάννης θα λείπει.
Και με περιέργεια για να δουν πως είναι η μετά τον σπουδαίο επιχειρηματία εποχή σε μία επιχείρηση που παλλόταν μαζί με την καρδιά του.
ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ…
Ο Ηλίας, ο ευγενέστατος νεαρός πρωτότοκος γιος του Γιάννη Λαρσινού.
Στεκόταν αγέρωχος με το πλατύ χαμόγελο του πατέρα του στα χείλη του, ευγενής με τους πάντες και ώριμος να σηκώσει το φορτίο που τόσο αναπάντεχα έπεσε στην πλάτη του.
Γύρω του ο φύλακας άγγελος η κα. Μαρία και όλοι οι συνεργάτες του Ομίλου έτοιμοι να προστατεύσουν από κάθε τι τον Ηλία, με την αγάπη προς αυτόν να ξεχειλίζει στα πρόσωπα τους.
Η επόμενη ημέρα ξεκίνησε για την εταιρεία που είναι παρακαταθήκη για την Κορινθία.
Ο Ηλίας Λαρσινός, είναι η επόμενη ημέρα και τον συνοδεύουν οι ευχές όλων όχι μόνο να κρατήσει όρθιο τον όμιλο αλλά να τον πάει ακόμα πιο ψηλά, έχοντας μαζί του την αγάπη του Γιάννη, που πάντα θα τον προσέχει και απο εκεί…!
Εχει τις γνώσεις, έχει το ήθος και την οικογενειακή παράδοση να τον συντροφεύει σε αυτό το πολύ δύσκολο ταξίδι.
Ο Ομιλος Λαρσινός άντεξε το βαρύ πλήγμα αλλά συνεχίζει και συνεχίζει το ίδιο δυνατά, γιατί είναι φτιαγμένος απο σπάνιας ποιότητας υλικά.
Πάμε δυνατά Ηλία…!
Γ.Λ.
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn